Iată care este secretul siluetei lui Jennifer Lopez!

De Andreea Catrina, pe

La aproape 45 de ani, J. Lo arată la fel de bine ca la 30. Invitată să pozeze pentru coperta celei mai recente ediţii ale revistei americane US Weekly, ea a mărturisit că nu e uşor să se menţină în formă, dar că după mai mulţi ani de căutări a găsit, în sfârşit, reţeta potrivită.
„Trebuie să munceşti pentru a arăta bine şi trebuie să ai grijă ce mănânci. E ca un job full time. Dar eu mă simt foarte bine aşa, şi fizic, şi psihic. Îmi place să am grijă de mine. Dacă vrei ca oamenii din jur să te placă, e esenţial ca tu să te placi”.

Cum reuşeşte să menţină într-o formă atât de bună?

Cu o dietă strict vegană şi mult sport.
Artista a mărturisit că quinoa, fasolea roşie sau dovleceii nu lipsesc niciodată din meniul ei şi, mai mult decât atât, şi-a convins chiar şi copiii să mănânce vegan. În plus, ea nu bea niciodată alcool şi se antrenează aproximativ şase ore pe zi.

„Nu sunt dependentă de exerciţii fizice, nu îmi place chiar atât de mult să fac sport, dar am noroc că dansez atât de mult în concerte şi fac atâtea repetiţii, încât asta mă ajută să mă menţin”.

Desigur că şi ajutorul specializat din partea unui antrenor personal contează foarte mult. Tocmai de aceea, în aprilie, Jennifer Lopez l-a angajat pe cunoscutul Marco Borges să îi monitorizeze antrenamentele.

Acesta este celebru pentru mulţimea de staruri care au apelat la serviciile sale, cum ar fi Beyoncé, Jay-Z, Gwen Stefani, Shakira sau Pharrell Williams. Iar rezultatele nu au întârziat să apară, artista mărturisind că, între timp, a mai slăbit cinci kilograme.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!