Sean Penn: „Vaccinarea anti-COVID-19 ar trebui să fie obligatorie prin lege!”

De Unica.ro, pe

În întreaga lume, părerile legate de beneficiile vaccinului anti-COVID-19 sunt împărțite. În timp ce unii consideră că doar prin vaccinarea tuturor vom putea scăpa de pandemie, alții sunt de părere că vaccinul, precum și noul coronavirus, sunt doar născociri.

Din tabăra celor care cred în împortanța vacinării anti-COVID-19 se află și actorul Sean Penn (60 de ani). Superstarul de la Hollywood a declarat recent că americanii ar trebui forțați prin lege să se vaccineze. Acesta a comparat posibila obligativitate a vaccinării cu limitarea vitezei maxime pe șosele.

Citeşte şi: Dr. Virgil Musta: Riscul de a dezvolta o formă gravă de COVID-19 este de 100 de ori mai mare la persoanele care nu au făcut vaccinul

“Acesta este unul dintre acele lucruri care ar trebui să fie obligatorii prin lege. Mai ales în această industrie (n.r. – a filmului) unde foarte mulți oameni interacținează zilnic. Personal, nu văd nimic diferit între asta şi faptul că viteza maximă acceptată pentru toată lumea este de 100 de mile pe oră”, spune Sean, potrivit presei internaționale.

Actorul a mai adăugat că lipsa informării cu privire la beneficiile vaccinului nu ar trebui să mai fie o scuză ca oamenii să nu se imunizeze.

Citeşte şi: Sean Penn s-a căsătorit în secret cu o actriță mai tânără ca el cu 31 de ani

“Sunt mai multe tipuri de oameni care ezită să se vaccineze, dar nu cred că este o scuză faptul că ei nu vor să ajungă la informațiile care sunt puse la dispoziția tuturor. Refuzul de a se imuniza reprezintă incapacitatea de a înțelege ce este benefic pentru rasa umană. Pe mine mă frustrează foarte tare aceste lucruri”, a completat Sean Penn.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!