Scrisoarea emoționantă a cântăreței Britney Spears către copiii ei

De Amelia Matei, pe
Britney Spears este una dintre cele mai mândre mămici din showbizul american și nu a ezitat să arate asta lumii întregi. Renumita cântăreață a scris câteva rânduri dedicate celor doi băieți ai ei, Preston (11 ani) și Jayden (10 ani).

În cea de-a doua duminică a lunii mai, americanii celebrează, alături de alte câteva zeci de țări de pe mapamond, Ziua Mamei. Cu această ocazie, Britney Spears a așternut pe hârtie câteva gânduri pentru cei băieți ai ei pe care îi are din căsătoria cu Kevin Federline, fostul ei coregraf, cu care a fost căsătorită între 2004 și 2007.

Citește și: Scrisoarea lui Mihai Benedac care a devenit virală pe Internet

Rândurile transmise băieților ei sunt foarte emoționante și au devenit virale, fiind citite de întreg mapamondul.

Lui Jayden și Preston

Sunteți operele mele de artă. Din ziua în care am văzut cei mai prețioși ochi, am început să cred cu adevărat în miracole . Dumnezeu mi-a dat un dar atât de frumos să pot să vă descopăr zi de zi lumea voastră. Ca mamă, mă rog la Dumnezeu să pot să vă învăț să aveți puterea și pasiunea de care aveți nevoie pentru a trece de orice greutate pe lumea asta. Cele mai multe bătălii le veți câștiga în genunchi. Mă rog să vă descoperiți visul. Dumnezeu mereu vine la noi prin șoapte. Mă rog să auziți aceste șoapte și să le înțelegeți sensul, dar și să vă ascultați vocea interioară.

Întotdeauna să credeți în voi și fiți siguri că totul este posibil. Mă rog ca visurile voastre să vă deschidă sufletele către posibilități nelimitate. Mă rog ca misterul vieții să dăinuie și să nu vă rușinați niciodată de lumina stelei voastre. Sper să aflați că nu sunteți niciodată singuri și că Dumnezeu este întotdeauna cu voi. Sper să râdeți, să iubiți și să vă avânați în călătoria vieții voastre”, sunt cuvintele scrise de Britney către cei doi copii ai ei, cu ocazia sărbătoririi Zilei mamei în Statele Unite, pe 8 mai.

britney baieti

Britney Spears este o cântăreață americană care a devenit celebră în 1998, cu piesa ”Baby one more time”. De atunci cariera ei a fost în plină ascensiune, lansând hit după hit, iar albumele scoase de ea ocupând primele poziții în topurile din întreaga lume. Succesul nebun a propulsat-o în rândul marilor artiști ai industriei muzicale, fiind suprnumită și ”Prințesa muzicii pop”.

Citește și: Scrisoarea unui profesor către mama lui Edison l-a făcut pe inventator să devină geniu

Din 2009 însă, după un divorț cu cântec și o bătălie anevoioasă pentru custodia celor doi copii, perioadă în care Britney s-a luptat și cu demonii interiori: dependență de droguri și alcool, tulburări de comportament, numele ei a intrat într-un con de umbră. A revenit însă în 2011, cu albumul Femme Fatale, care nu i-a mai adus însă succesul de altădată. În prezent, Britney pregătește campaniile pentru o colecție de lenjerie intimă și parfumuri a căror semnătură o poartă.

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!