Schimbare de look: Beyonce şi-a făcut bucle rebele

De Diana Sorescu pe

Beyonce este o artistă completă ce se reinventează continuu. De data aceasta a ales să se vopsească blondă şi să-şi onduleze părul. Îţi place cum îi stă?
Vinerea ce tocmai a trecut, Beyonce şi-a făcut apariţia pe străzile din New York.

Înfofolită bine cu o geacă lungă, gri, cântăreaţa a încercat să-şi ascundă sub gluga amplă şuviţele ondulate, rebele şi…blonde!

Criticii de stil s-au văzut astfel în faţa unei dileme: noul look afişat de artistă este cool şi o prinde de minune, ori e vorba de o coafură neglijentă ce nu îi face cinste?

Cât despre culoare, ne-am obişnuit ca Beyonce să îşi nuanţeze şuviţele în fel şi chip, de la negru, la ciocolatiu, roşcat ori auriu, dar parcă aşa blond deschis nu a fost niciodată.

Mai există şi posibilitatea ca vedeta să fi apelat la o perucă, artificiu estetic deseori folosit de frumoasa de 29 de ani.

Beyonce, din nou actriţă

După succesul colosal pe care l-a înregistrat cu „Dream girls”, se pare că Beyonce este pregătită pentru o nouă provocare cinematografică.

Diva este în tratative cu legendarul Clint Eastwood, iar împreună for să creeze un al treilea remake după filmul „A star is born”.

Schimbare de look: Beyonce şi-a făcut bucle rebele

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO