Schimbare de look: Beyonce şi-a făcut bucle rebele

De Diana Sorescu pe

Beyonce este o artistă completă ce se reinventează continuu. De data aceasta a ales să se vopsească blondă şi să-şi onduleze părul. Îţi place cum îi stă?
Vinerea ce tocmai a trecut, Beyonce şi-a făcut apariţia pe străzile din New York.

Înfofolită bine cu o geacă lungă, gri, cântăreaţa a încercat să-şi ascundă sub gluga amplă şuviţele ondulate, rebele şi…blonde!

Criticii de stil s-au văzut astfel în faţa unei dileme: noul look afişat de artistă este cool şi o prinde de minune, ori e vorba de o coafură neglijentă ce nu îi face cinste?

Cât despre culoare, ne-am obişnuit ca Beyonce să îşi nuanţeze şuviţele în fel şi chip, de la negru, la ciocolatiu, roşcat ori auriu, dar parcă aşa blond deschis nu a fost niciodată.

Mai există şi posibilitatea ca vedeta să fi apelat la o perucă, artificiu estetic deseori folosit de frumoasa de 29 de ani.

Beyonce, din nou actriţă

După succesul colosal pe care l-a înregistrat cu „Dream girls”, se pare că Beyonce este pregătită pentru o nouă provocare cinematografică.

Diva este în tratative cu legendarul Clint Eastwood, iar împreună for să creeze un al treilea remake după filmul „A star is born”.

Schimbare de look: Beyonce şi-a făcut bucle rebele

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro