Sandra Bullock este în doliu: ”A murit înconjurat de familie și prieteni”

De Oana Savin pe
Sandra Bullock este în doliu. Membrii ai familiei actriței au anunțat pe rețelele de socializare că tatăl acesteia, John Bullock a încetat din viață la vârsta de 93 de ani.

Sora mai mică a Sandrei, Gesine Bullock-Prado, a fost prima care a comentat tragica veste.

John Wilson Bullock 11 Februarie 1925 – 18 Septembrie 2018”, a scris Gesine îtr-un mesaj ce însoțea o fotografie cu tatăl său din tinerețea acestuia.

„Iubit frate, veteran din Al Doilea Război Mondial, soț, tată a patru femei puternice, ștrengar adorabil, diavol frumos și păcălici până în ultima clipă”, a mai scris sora Sandrei Bullock pe Instagram.

Citește și: Alain Delon, operat în secret. Care este starea actorului

Și iubitul actriței, Bryan Randall, a împărtășit vestea pierderii lui John pe contul său privat, unde a postat o fotografie cu fostul veteran.

Potrivit Entertainment Tonight, Randall a scris: „Pe 18 septembrie la ora 22:04, înconjurat de familie și prieteni, John W Bullock a părăsit clădirea. Ca tată, bunic și veteran de război, îți mulțumim pentru serviciile tale”.

Părinții actriței s-au cunoscut în timp de John, care a fost pus la conducerea Serviciului Poștal Militar al Armatei în Europa, a staționat în Nurember, Germania.

S-au căsătorit înainte de a se muta în Virginia, unde John și-a continuat munca, de data aceasta ca contractor pentur Pentagon.

În anul 2010, Sandra a vorbit despre felul în care a fost crescută și cum părinții le-au tratat pe toate la fel.

Citește și: Prințesa dispărută. Fiica șeicului din Dubai e de negăsit

Am fost crescute că toate suntem la fel. Nu este una mai deșteaptă, mai puternică, mai grozavă. Suntem egale”, spunea atunci Bullock.

Sursă foto: Hepta

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere