Laura Micovschi, prezentatoarea de la Antena Stars, a adus pe lume primul ei copil

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 08 aprilie 2021, 15:56

Laura Micovschi a născut. Prezentatoarea emisiunii „Star Magazin”, de la Antena Stars, a adus pe lume un băiețel sănătos, ce cântărește 3.720 grame. Vedeta a născut prin cezariană și atât ea, cât și primul copilașul, se simt bine.

Laura era nerăbdătoară să-și țină în brațe primul său copil în ultimele zile s-a declarat foarte emoționată și stresată cu privire la marele eveniment.

„Încă n-am pus nimic în bagaj. Cert e să pun hăinuțe pentru bebe, cu care să-l iau acasă. Nici cu vremea asta nu mă pot decide, dacă o să fie mai cald, mai răcoare. E clar că tăticul că o să-l aștepte cu mașina încălzită. El mă încurajează și îmi spune că o să fie bine. Asta mă stresează cel mai tare, că nu o să poată fi lângă mine, lângă noi. Suntem foarte obișnuiți ca să trecem doar noi doi prin toate și mi-aș fi dorit foarte tare să participe la experiența asta, să asiste la naștere. E și dreptul tatălui să se bucure de momentul ăsta”, a spus Laura Micovschi, în urmă cu câteva zile, la Antena Stars.

Laura Micovschi, prezentatoarea de la Antena Stars, a adus pe lume primul ei copil

Laura Micovschi a avut mari probleme până a reușit să rămână însărcinată, ea suferind de endometrioză, una dintre principalele cauze de inferetilitate feminină.

Laura Micovschi, prezentatoarea de la Antena Stars, a adus pe lume primul ei copil

„Am rămas foarte greu însărcinată pentru că am fost diagnosticată cu endometrioză. Mă sperie gândul că o să nasc în pandemie, aș fi vrut ca soțul meu să fie lângă mine. Pentru primul copil, am încercat trei ani. Endometrioza nu se vindecă niciodată. Eu mi-aș dori trei copii. Nu i-am amenajat încă camera. Am ținut sarcina secretă până la șase luni. Băiețelul va avea două nume, ne-am gândit deja la câteva variante”,  declara prezentatoarea, la începutul acestui an, în emisiunea Xtra Night Show.

Citeşte şi: Mihai Bendeac s-a vaccinat anti-COVID-19 cu serul de la AstraZeneca: „Mi-e teamă de ace, dar a fost simplu”

Citeşte şi: Ce spune Iulia Albu despre coafura și stilul vestimentar ale Andreei Esca

Citeşte şi: Ce a făcut mama lui Leonard Miron când a aflat că e homosexual

Citeşte şi: Ce s-a întâmplat cu agresoarea Mirelei Vaida la nici o lună după incidentul de la „Acces Direct”

Laura Micovschi și soțul său, Cosmin Andreica, s-au cunoscut în liceu și sunt căsătoriți de mai bine de șapte ani.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro