Cine este soția lui Șerban Huidu și cu ce se ocupă. Cei doi au împreună doi copii

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Vineri, 27 ianuarie 2023, 10:34

Șerban Huidu este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de radio și televiziune din România. Mereu atent la greșelile colegilor din televiziune, moderatorul a devenit faimos datorită emisiunii de la Prima TV. Puțini știu însă cine este soția lui Șerban Huidu.

Șerban Huidu este primul “cârcotaș” al României și continuă să își mențină titulatura, la mai bine de două decenii de când, sub umbrela pamfletului, disecă gafele făcute de vedetele autohtone. Până în anul 2014, Mihai Găinușă i-a fost coleg de platou, până când acesta din urmă a părăsit emisiunea de satiră.

Cine este Cristina, soția lui Șerban Huidu

Cristina Huidu, soția lui Șerban Huidu, este o apariție rară în spațiul public. Aceasta își dorește să fie cât mai discretă și să stea departe de lumina reflectoarelor. Cristina Huidu este managerul de vânzări al unei agenții de turism.

Cristina Huidu, soția prezentatorului Șerban HuiduIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 8)

Cristina și Șerban Huidu s-au căsătorit la începutul anului 2000. Aceasta a ajuns în atenția presei în anul 2010, când prezentatorul TV a avut accidentul la schi și s-a aflat la un pas de a-și pierde viața.

Împreună, Șerban Huidu și soția lui au doi băieți, Mircea și Rareș.

Citește și: Care este relația dintre Mihai Găinușă și Șerban Huidu în prezent

Șerban Huidu, invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

În octombrie 2011, pe DN1, în zona localității Timișu de Sus, județul Brașov, Șerban Huidu a provocat un accident rutier soldat cu 3 morți. Mașina condusă de celebrul prezentator a intrat în coleziune cu un autoturism marca Dacia Logan, care se deplasa regulamentar.

La momentul accidentului, soția, copiii, dar și bona celor doi copii se aflau în mașina condusă de Șerban Huidu.

Evenimente dramatice, ale căror protagonist a fost Șerban Huidu, au ținut primele pagini ale publicațiilor din România. Cum și-au pus acestea amprenta asupra lui Șerban Huidu aflăm duminică, de la 22:00, urmărind o ediție tulburătoare a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

Accidentele mele m-au făcut, poate, să nu mai fiu atât de incisiv(…). La tribunal, eu nu am pledat nevinovat, eu am pledat vinovat (…). Mai ales, după accidentele mele, au fost situații în care m-am gândit bine dacă pot să merg mai departe sau nu”, răspunde Șerban Huidu în timpul interviului.

Citește și: După accidentul din 2011, Șerban Huidu i-a cerut lui Marian Godină să-l împuște

“V-a decis cariera în televiziune un șofer?”, “Cât de ușor vă ieșiți din fire?”, “Veți rămâne cârcotaș pe viață?”, “V-ați revenit total după accident?”, “Cât de tare doare judecata oamenilor?”, “I-ați înțeles pe jurnaliști?”, “Ați simțit vreodată că nu veți mai putea ieși la liman?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Șerban Huidu în ediția de duminică a emisiunii de la Kanal D.

Sursă fotografii: Facebook / Kanal D

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!