Adriana, fata cea mare a lui Adrian Mutu, a absolvit liceul. „Te iubim!” Soția și ceilalți trei copii ai antrenorului, prezenți la festivitate / Foto&Video

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 17 iunie 2024, 13:14

Fata cea mare a lui Adrian Mutu (45 de ani) a absolvit liceul în Republica Dominicană. Adriana Mutu a împlinit 18 ani pe 11 iunie și este prima fiică a fostului jucător de fotbal cu cea de-a doua soție, Consuelo Matos Gomez. Adriana mai are trei frați, o soră de 16 ani din fosta relație a părinților ei și doi frați din celelalte două căsnicii ale tatălui său.

Adriana Mutu, fata cea mare a lui Adrian Mutu, a absolvit liceul

Adriana Mutu a avut întreaga familie alături cu ocazia absolvirii liceului. Adriana și sora ei, Maya, locuiesc alături de mama lor, Consuelo Matos Gomez, în Republica Dominicană. La festivitatea de absolvire a Adrianei au fost prezenți părinții ei și sora mai mică, Maya, dar și ceilalți doi frați ai lor din celelalte două căsnicii ale tatălui lor.

Adriana și Maya au un frate mai mare, Mario, în vârstă de 21 de ani, din mariajul lui Adrian Mutu cu Alexandra Dinu (43 de ani), și un frate mai mic, Tiago, în vârstă de 7 ani, din actualul mariaj al antrenorului de fotbal cu fotomodelul Sandra Mutu (Bachici) (31 de ani).

Citește și: Cum arată Adrian Mutu după ce și-a făcut implant de păr în Turcia. Ce alți bărbați celebri din România au optat pentru intervenția estetică

„Să nu lași pe nimeni să-ți spună că nu vei reuși”

„Absolvire grozavă a liceului, iubirea mea! Vreau să-ți spun doar ca, atunci când vei eșua, să rămâi în picioare, să ții capul sus, să înveți din asta și să mergi înainte. Iar când vei avea succes, rămâi cu picioarele pe pământ, fii umilă și continuă să mergi înainte…

Eșecul și succesul fac parte din această călătorie frumoasă numită viață. Cel mai important este să te bucuri de călătorie și să nu lași pe nimeni să-ți spună că nu vei reuși. Dacă ți-ai propus ceva, fă acel lucru, urmează-ți visurile și amintește-ți că familia ta este mereu alături de tine. Te iubim!”, a scris Adrian Mutu pe Instagram, în dreptul mai multor fotografii și filmări de la absolvirea Adrianei.

Citește și: Cu ce se ocupă acum Consuelo Matos Gomez, fosta soție a lui Adrian Mutu. Are propria afacere

Adrian Mutu, mândru de copiii lui

Adrian Mutu este un tată mândru. Fiul lui cel mare, Mario Mutu, este student la Universitatea Româno-Americană din București, după ce liceul l-a terminat în Los Angeles, SUA, unde a locuit o vreme alături de mama lui. Mario își dorește să intre în domeniul afacerilor, în trecut mărturisind că se vede creând un business cu haine. Fiicele lui, Adriana și Maya, își doresc să studieze în Europa, iar fiul cel mic, Tiago, este singurul care îi împărtășește dragostea pentru fotbal.

Adrian Mutu și Sandra Mutu (Bachici) sunt căsătoriți din ianuarie 2016 și alături de băiețelul lor, Tiago, dar și de fiul cel mare al fostului jucător de fotbal, Mario, au mers în vacanță în Republica Dominicană, unde locuiesc Adriana și Maya. De acolo, antrenorul a postat mai multe imagini cu familia lui. Vezi fotografiile în GALERIA FOTO de mai sus!

Foto: Instagram/@adrian10mutu

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton