Rihanna cleptomană? Cu ce obiect pleacă mereu de la petreceri VIDEO

De Oana Savin, pe
Rihanna a fost surprinsă de mai multe ori plecând de la petreceri cu câte un suvenir. Nu este vorba de bijuterii sau alte lucruri de valoare, ci de...pahare. Cântăreața pare să aibă o pasiune pentru aceste obiecte.

Artista, care se află în plină campanie de promovare a filmului „Ocean`s 8”, a fost invitată în emisiunea „The Graham Norton Show”, alături de o parte din colegii săi din peliculă. Aici, ea a fost întrebată de obiceiul ei de a pleca acasă cu pahare din diverse localuri și cluburi.

În momentul în care au aflat despre acest lucru, mai ales că există fotografii și filmări legate de obiceiul Rihannei, Sandra Bullok, Hellen Bonham Carter, Sarah Paulson și Cate Blanchett au izbucnit în râs.

Ai cerut permisiunea clubului să iei paharul?” a întrebat-o realizatorul emisiunii pe Rihanna, timp în care pe ecran rulau imagini cu ea plecând din localuri cu diverse pahare.

Văzând că nu are scăpare, cântăreața a încercat să se explice.

Pe acela e posibil să-l fi dus eu la club, e din cristal. Pe ăsta l-am dus înapoi la hotelul de unde l-am luat”, a spus ea în timp ce apăreau tot mai mult eimagini cu ea ținând pahare în mână.

Citește și: Maluma, mesaj pentru persoana care l-a prădat în Rusia

Citește și: Heather Locklear, arestată pentru că a agresat un poliţist

Sursă foto: Northofo

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!