Ricky Martin a recunoscut că este homosexual

De Cristina Popa, pe

După ani de speculaţii privind orientarea sa sexuală, artistul latino-american, în vârstă de 38 de ani a recunoscut prin intermediul unei scrisori deschise, postată ieri…
… pe site-ul personal, că este homosexual.

Mai mult, justificând motivele pentru care abia acum se arată în faţa întregii lumi fără jenă sau teamă, Ricky Martin pare să fie împăcat cu propria persoană.

„Sunt mândru să spun că sunt un homosexual norocos. Azi îmi accept homosexualitatea ca pe un dar de la viaţă… şi mă simt binecuvântat să ştiu cine sunt eu de fapt (…) Multă lume mi-a spus de-a lungul vremii că nu are sens să recunosc acest lucru pentru că toată munca mea va fi în zadar, iar oamenii nu mă vor accepta pentru ceea ce sunt. Sfaturile venite de la oamenii pe care îi iubesc m-au determinat să nu fca publcie aspecte legate de viaţa mea intimă. Însă astăzi îmi asum întreaga responsabilitate pentru cele declarate. M-am ascuns destul.”

El a ţinut să precizeze că schimbarea de optică asupra acestui subiect, se datorează şi experienţei paterne pe care a trăit-o în ultimii doi ani, odată cu venirea pe lume a gemenilor Valentino şi Matteo, concepuţi cu ajutorul unei mame surogat.

Confesiunile cântăreţului vin să întâmpine cartea autobiografică pe care acesta o va scoate pe piaţă în decursul acestui an.

Ricky Martin nu este singura vedetă care şi-a recunoscut public orientarea sexuală.

Dacă la nivel internaţional comunitatea gay se mândreşte cu reprezentanţi precum George Michael, Boy George, Elton John, solistul formaţiei Savage Garden, Darren Hayes,  sau al formatiei REM, Michael Stipe, actorul din celebrul film „Pasărea spin”, Richard Chamberlain, Rupert Everett, frumuşelul din Preason Break, Wentworth Miller sau designerii Tom Ford şi Marc Jacobs, în România subiectul continuă să fie unul tabu.

Prezentatorul Acasa Tv, Mircea Solcanu fiind printre puţinii români cu notorietate care nu se fereşte în a-şi accepta homosexualitatea.

Cât despre reprezentantele sexului frumos, în timp ce Angelina Jolie sau Lindsay Lohan au declarat şi au arătat lumii că sunt bisexuale, Miranda din „Sex and The City”, Cynthia Nixon, Portia de Rossi, Ellen DeGeneres, Jodie Foster, Marcy din „Familia Bundy”, Amanda Bearse, Rossie O’Donnell sau Tracy Chapman sunt femei care pe care bărbaţii nu le vor avea niciodată.

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!