Retrospectiva 2012: Cele mai scandaloase divorţuri ale anului

De Sandra S., pe Ultimul update Joi, 03 octombrie 2019, 12:03

Anul 2012 a fost plin de nunţi, însă nu şi lipsit de despărţiri. Unele vedete au ales divorţul după ani de căsnicie, altele şi-au destrămat relaţiile la scurt timp după ce au făcut nunta. Iată cine a ales să divorţeze anul trecut:
Teo Trandafir
Vedeta de televiziune radia de fericire în luna iunie, când s-a căsătorit cu fostul rugbist Constantin Iosef. Teo era sigură că va îmbătrâni alături de soţul său, însă lucrurile nu au fost să fie. Cei doi au anunţat la începutul lunii decembrie vestea cea mare: vor divorţa, iar Iosef s-a mutat deja din casa în care locuia cu Teo.
Retrospectiva 2012: Cele mai scandaloase divorţuri ale anului
Cei doi nu au vrut să spună care a fost, de fapt, motivul despărţirii, însă tatăl lui Teo, Ion Uţă, susţine că motivul disputei a fost că Iosef i-a cerut soţiei să vândă tot sau să treacă averea pe numele amândurora.
Bahmu şi Prigoană
Cei doi s-au certat şi s-au împăcat de atât de multe ori în ultima vreme, încât nimeni nu mai poate ţine minte numărul exact, însă nu putem să nu-i menţionăm. Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au divorţat din nou în acest an, cu scandal ca de fiecare dată.
Retrospectiva 2012: Cele mai scandaloase divorţuri ale anului
Bahmu a plecat de acasă cu cei doi copii mici ail or, iar Prigoană a dat-o în urmărire la Poliţie, apoi i-a trimis toate lucrurile în cutii, apoi ea a făcut circ pe la televiziuni. S-ar părea că nu banii au fost motivul unui nou divorţ, pentru că Adriana Bahmuţeanu susţine că i-ar returna toţi banii soţului, dacă la partaj ar primi vreo sumă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!