Corina: Relatia mea este un succes

De Georgiana Constantin, pe

Singura „afacere”, daca pot sa o numesc asa, pe care o am cu prietenul meu este relatia noastra si, judecand dupa numarul anilor… cred ca pot vorbi despre un succes, nu-i asa?!
Pentru Corina Ciorba muzica nu este doar un hobby. Este chiar meseria ei, pe care vrea sa o faca mereu cat mai „profi” cu putinta, insa nu exclude posibilitatea de a juca si intr-un film, daca i se ofera vreun rol. Iar despre zvonurile aparute recent intr-o revista de scandal, in care este implicat iubitul ei, Corina spune ca sunt niste „bazaconii” si nu sta sa-si bata capul cu ele. Aaa…si ne pregateste ceva ce n-a mai facut nici un artist din Romania pana acum !

Ai fost primul artist roman care a cantat live, special pentru comunitatile gay. Esti de acord cu legalizarea acestor legaturi?

Cred ca si comunitatea gay ar trebui sa dea dovada de ceva mai multa diplomatie. De exemplu, sa inteleaga ca e un pic cam devreme sa vorbim, cu prea multa ardoare, despre casatorie intre persoane de acelasi sex… Oricum, dupa parerea mea, in acest moment a inceput sa conteze din ce in ce mai putin daca esti straight sau gay, ci este important talentul tau, priceperea de a face lucruri. Stiu multi oameni de valoare, in special din domeniul artistic, care sunt gay si sunt foarte apreciati pentru talentul lor.

Stiu ca esti pasionata si de actorie. Ai vrea sa joci intr-o telenovela? Ce rol ti s-ar potrivi cel mai bine?

Stii cum e, nici o oportunitate nu trebuie exclusa. Dar, pe de alta parte, ma concentrez pe muzica, e o zona in care chiar simt ca ma pot exprima la maxim. Actoria poate deveni o optiune, dar depinde de conjunctura, de moment, de partitura… E, totusi, o ecuatie cu prea multi « daca », dar, cine stie ! Fiind, cum spuneam, atat de multi « daca » in joc, e greu sa spun ca un anume rol mi-ar placea si altul nu. Intai sa existe o propunere, dupa care se pot face si comentarii !

In clipuri adopti un stil non conformist. Cum te imbraci in timpul liber?

La fel si nici nu vad de ce ar trebui sa fie altfel! Imi place sa-mi lucruri de calitate, cat mai speciale si deosebite. Pe scurt, am un stil foarte personal, care cred ca e deja perceput ca atare de catre toata lumea.

Ce parere ai despre hainele provocatoare? Fac parte din garderoba ta?

Cred ca a fi sexy sau provocatoare tine de atitudine, nu de numarul mic al articolelor pe care le porti sau de croieli indraznete.

Ai prietene bune printre cantaretele de la noi? Pe cine?

Nefiind o fire conflictuala, ma inteleg bine cu toata lumea. Prietenii buni insa nu au legatura cu showbiz-ul. Sunt oameni care ma cunosc de mult si pentru care nu sunt cantareata Corina, ci doar prietena lor de cand lumea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!