Relația bizară dintre Angelina Jolie și fratele ei. De ce s-au sărutat pe gură

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 13 noiembrie 2020, 17:53
Angelina Jolie a scandalizat tot globul în anul 2000 când, pe covorul roșu al premiilor Oscar, și-a sărutat pe gură fratele. La rândul lui actor, James Haven nu este la fel de cunoscut ca sora lui mai mică.

Gestul celor doi a stârnit nenumărate bârfe și s-a vorbit inclusiv despre o posibilă relație incestuoasă, mai ales că Angelina a făcut și declarații destul de ciudate. În acea seară, actrița a câștigat un Oscar pentru rolul din ”Tinerețe furată”, iar în timpul discursului l-a menționat și pe fratele ei, James Haven. ”Sunt așa îndrăgostită de fratele meu în acest moment”, a spus Angelina. Gesturile de apropiere au continuat și cum alte ocazii – Angelina și James s-au îmbrățișat și sărutat de mai multe ori în văzul lumii.

14 ani mai târziu, adevărul despre relația fraților a fost dezvăluit de o bună prietenă a mamei lor, Marcheline Bertrand, decedată în 2014, după o lungă luptă cu cancerul.

”Ziua când s-au sărutat la Oscar a fost prima zi în care Marcheline (n.r. mama fraților) a făcut chimioterapie. Au plecat amândoi de la spital și s-au pregătit împreună pentru covorul roșu”, a spus femeia.

Relația bizară dintre Angelina Jolie și fratele ei. De ce s-au sărutat pe gură

”Nimeni din lume n-a știut că și-au petrecut ziua la spital. Lumea a văzut doar un gest incestuos. Ei nu se aveau decât unul pe altul. Au fost foarte apropiați unul de altul și amândoi de mama lor…”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!