Reacția Andreei Marin la acuzele lui Leonard Miron. Ce i-a urat vedeta

De Unica.ro, pe

Acuzațiile lui Leonard Miron la adresa colegilor săi din TVR nu au fost trecute cu vederea de “țintele” atacurilor. Andreea Marin i-a răspuns fostului realizator de televiziune, după ce a fost pusă la zid de acesta că s-ar folosi de emisiunea pe care o prezintă la TVR, “Nu există nu se poate”, pentru a-și promova prietenii și oamenii care o ajută.

Citește gratuit ediția de martie a revistei Unica. O găsești AICI

„Emisiunea ‘Nu exista nu se poate!’ aduce în fata reflectoarelor doar oameni cu adevărat valoroși, și aici numai cine nu e în stare sa aprecieze valoarea, poate avea îndoieli. Am descoperit astfel oameni incredibili, unii cunoscuți, dar cu istorii neexplorate la TV, iar majoritatea nu au apărut niciodată până acum într-o emisiune portret. Eu și domnul Miron nu ne cunoaștem personal, nu avem vreo istorie comună în televiziune, ne-am văzut mult prea rar cu mulți ani în urma în TV, așa că pentru mine vorbele lui au apărut, aparent, de… nicăieri. Sincer, nu mă prea interesează, sunt învățată cu astfel de oameni, care se folosesc de numele meu doar ca să atragă atenția asupra lor. Oamenii echilibrați si liniștiți, mulțumiți de ale lor, își văd de propria treabă și de munca lor. Sunt unul dintre ei. Nu mă vedeți criticând capra vecinului, am destule de făcut în curtea mea. Așa că… sănătate, că-i mai bună decât toate!, a declarat Andreea Marin, pentru Fanatik.

Reacția Andreei Marin la acuzele lui Leonard Miron. Ce i-a urat vedeta

Andreea Marin nu a fost singura vedetă luată în vizor de Leonard Miron, acesta aducând o serie de acuze și la adresa Marinei Almășan și a Alinei Sorescu.

Citeşte şi: Marina Almășan, reacție dură la acuzațiile lui Leonard Miron: „Măi frustrat mic ce ești”

„Peste tot în lumea asta, televiziunea publică este o formă de susţine şi expresie a Guvernului, dar asta nu înseamnă că pui nişte oameni pe criterii politice şi pe criterii de pile şi relaţii. Pui nişte profesionişti care creează în spaţiul televiziunii publice nu numai un suport pentru Guvern şi Parlament, dar şi un spaţiu de contestare, de dezbatere, ceea ce la noi nu se întâmplă. La noi este ca şi cum mă pune şef la cooperativă şi eu dat nişte parcele la prietenii mei… Te trezeşti că fiecare parceluţă dată nu mai este televiziune, este o afacere personală. Cu toată dragostea pentru Andreea Marin, dar emisiunea care – hai să fim serioşi, nu are o audienţă – , este un fel de promovare a prietenilor şi oamenilor care o ajută în viaţa personală şi profesională extra TVR. Este şi situaţia Alinei Sorescu care, la fel, îmi este dragă, mi-a fost băgată pe gât acum câţiva ani, dar mi-a devenit dragă. Nicăieri în lumea asta, postul de televiziune nu ar accepta ca eu să intru pe Instagram şi să zic „Mulţumesc firmei care ne-a zugrăvit’ şi pui hashtag numele emisiunii şi al postului. Dacă eşti un influencer, lumea te urmăreşte fără să etichetezi nişte lucruri pentru care eşti plătit în televiziune. Şi aşa se întâmplă la Alina Sorescu, la Andreea Marin, la Dinescu care – Doamne iartă-mă – până să plece din TVR a folosit postul ăla ca pe grădina lui proprie. Asta nu e în regulă. Asta trebuie curăţat, stabilirea unei distanţări clare între interesul TVR-ului, al omului care se uită, şi interesele personale”, spunea Miron, în urmă cu câteva zile.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!