Radu Vâlcan şi Adela Popescu sunt un cuplu şi alte ştiri

De Diana Sorescu pe

Fotografii unei reviste tip paparazzi au reuşit să surprindă instantanee inedite ce confirmă zvonurile ce circulau deja de luni bune: Radu Vâlcan şi Adela Popescu sunt împreună!
–    Fotografiile cu pricina îi prezintă pe cei doi ieşind din acelaşi imobil, după o noapte petrecută împreună. Zâmbetele complice ale Adelei şi privirea calină a lui Radu denotă idila ce s-a înfiripat între ei. Actorii sunt colegi de platou în „Iubire şi onoare”, iar în cadrul telenovelei au filmat împreună mai multe scene incendiare de amor.

–    Veşti noi din Austria: Şerban Huidu se simte din ce în ce mai bine, însă a fost obosit de vizitele numeroase din ultima vreme, aşa că medicii i-au recomandat să se odihnească. De asemenea, în urma unei investigaţii, cârcotaşului i-au fost depistate puncte de sânge pe creier, însă cadrele medicale spun că e un lucru normal după o contuzie severă la cap.

–    Cătălin Botezatu trăieşte pe picior mare: şi-a cumpărat o blană de 5000 de euro semnată de un designer român şi va pleca într-o super vacanţă în Cambodgia şi Vietnam.

–    Noi dezvăluiri în cazul divorţului Frigescu-Badiu. Dacă ştirista îl acuză pe soţul ei că o bătea sistematic şi o înşela, acesta spune că ştirista inventează toate aceste lucruri pentru că nu îl mai vrea în apropierea feiţei lor de 8 luni. Andrei Badiu o acuză pe Oana că îi restricţionează accesul şi nu îl lasă să o vadă pe micuţa Maria de mai bine de două luni.

–    Chiar dacă acum o lună infirma zvonurile ce o cuplau cu Ianis Zicu, cântăreaţa Lavinia a decis că e momentul ca lumea să afle de relaţia ei. Cei doi sunt foarte îndrăgostiţi, au planuri de vacanţă împreună, iar apropiaţii spun că cei doi se înţeleg atât de bine încât vorbesc chiar şi despre nuntă!

–    Teo Trandafir şi Dan Diaconescu au revenit la sentimente mai bune faţă de cârcotaşul Huidu, de când cu accidentul grav pe care l-a suferit. Teo spune că, în ciuda supărărilor dintre ei, ea continuă să îl iubească şi va face tot ce îi stă în putere ca să îl ajute. De asemenea, Dan Diaconescu a declarat că doreşte mereu binele duşmanilor săi, iar dacă va ajunge preşedinte îi va propune lui Şerban funcţii înalte în stat: şef la TVR sau CNA.

Foto: arhiva Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro