Protagonistele din telenovelele româneşti

De Cristina Popa, pe

Din toamna lui 2004, odată cu difuzarea primului episod din prima telenovelă românească, „Numai iubirea” şi până astăzi, lucrurile nu s-au schimbat foarte mult. Exceptând faptul că…
… numărul producţiilor de acest gen este în creştere iar calitatea lor ca produs finit a suferit o evoluţie evidentă, o mare parte din actorii ce întregesc lista distribuţiei sunt în continuare amatori.

Fie că merg pe tiparul clasic românesc – frumuseţea e un must have iar talentul şi pregătirea specifică, nu sunt un rău necesar, fie că sunt în căutare de feţe noi care să stârnească interesul, o mare parte din cei care au ajuns să interpreze roluri într-o telenovelă românească nu au avut până în momentul respectiv vreo legătură cu lumea cimatografică sau a teatrului.

Este şi cazul Mădălinei Drăghici, protagonista celei mai noi telenovele marca Acasa TV ce se va difuza din toamnă, un model în vârstă de 21 de ani.

Cu toate acestea, în cazul multora, prima şansă s-a transformat într-un precedent ce le-a canalizat ulterior în lumea filmului şi a teatrului… şi a meritat.

În galeria foto de mai jos, descoperă şi tu actriţele frumoase şi talentate, cu sau fără experienţă, care s-au remarcat prin rolurile principale din telenovelele românesşti precum „Numai Iubirea”, „Daria, iubirea mea”, „Păcatele Evei”, „Fetele marinarului”, „Inimă de ţigan”,, „Regina” sau „Aniela”!

Foto:
Arhivă Ringier, PR

Bărbaţi celebri din telenovelele româneşti

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!