Prințul Harry și Meghan Markle și-au cumpărat casă în California. Imagini cu noua locuință

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 13 august 2020, 13:31
Prințul Harry și Meghan Markle și-au cumpărat o casă superbă aflată la circa 150 km depărtare de Los Angeles. Cei doi s-au mutat în noua lor locuință încă din luna iulie.

După ce au părăsit Casa Regală britanică, prințul Harry (35 de ani) și Meghan Markle (39 de ani) au plecat în Canada, apoi în Statele Unite, în încercarea de a trăi o viață cât mai discretă, departe de lumina reflectoarelor. De data aceasta, se pare că Ducii de Sussex și-au găsit liniștea.

Citește online gratuit numărul de august al revistei Unica

Cei doi s-au mutat din Los Angeles în urmă cu câteva săptămâni pentru a locui în noua lor casă din Montecito, regiunea Santa Barbara, California. Reședința se află într-o zonă exclusivistă, în care locuiesc și alte celebrităţi precum Oprah Winfrey, Tom Cruise sau Ellen DeGeneres, potrivit The Sun.

Prințul Harry și Meghan Markle și-au cumpărat casă în California. Imagini cu noua locuință

Conacul pe care Harry și Meghan îl numesc „sanctuarul lor” a costat peste 11.000.000 de dolari și se întinde pe o suprafață de 1672 de metri pătrați. Proprietatea are 9 dormitoare și 16 băi, o piscină imensă, un cinematograf, sală de gimnastică, spa, bibliotecă, cramă, sală de jocuri, teren de tenis, loc de joacă. De asemenea, Ducii de Sussex se pot bucura de vederi panoramice uimitoare asupra oceanului și a munților.

„S-au stabilit într-o comunitate foarte liniştită şi speră că le va fi respectată intimitatea atât lor, ca familie, cât şi vecinilor lor”, a spus purtătorul de cuvânt al cuplului.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, la plimbare prin Los Angeles. Cum arată acum ducii de Sussex

Ducii de Sussex s-au mutat în Canada după ce au anunțat că renunță la îndatoririle regale, dar aceștia au fost hărțuiți de paparazzi cât timp au stat în Vancouver. S-au mutat din nou, de data aceasta într-o zonă rezidențială din Los Angeles, dar și aici și-au făcut apariția dronele și elicopterele reporterilor.

Prințul Harry și Meghan Markle au decis să dea în judecată mai mulți paparazzi pentru invadarea intimității, după ce au aflat că aceștia vor să vândă o serie de fotografii cu Archie, realizate cu drona. Ei au apelat la instanța din Los Angeles pentru a opri vânzarea către tabloide a imaginilor.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!