Prințul Harry, Meghan și fiul lor, Archie, hărțuiți de paparazzi în propria lor casă din Los Angeles

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 24 iulie 2020, 16:17
Prințul Harry și soția sa, Meghan, au declarat război paparazzilor care le invadează intimitatea. Aceștia i-au dat în judecată pe cei care au surprins imagini cu fiul lor, Archie, în vârstă de 1 an și două luni.

În ciuda avertismentelor transmite de ducii de Sussex către presa tabloidă, paparazii le-au invadat din nou proprietatea, cu ajutorul unei drone, și se pare că au realizat fotografii surprinzându-i jucându-se cu micuțul Archie, în propria sa locuință. Acestea care au fost ulterior scoase la vânzare. Deși imaginile surprinse au fost prezentate ca fiind făcute în spațiul public, avocatul familiei a negat acest lucru, menționând faptul că fiul prințului Harry și al lui Meghan Markle nu a ieșit în public.

Citește online gratuit numărul de august al revistei Unica

Cuplul a luat măsuri pentru a-și proteja fiul, astfel că i-au dat în judecată pe paparazii anonimi, cu speranţa că vor afla identitatea lor şi pentru a avertiza potenţialii cumpărători că fotografiile au fost făcute ilegal, potrivit news.ro.

Prințul Harry, Meghan și fiul lor, Archie, hărțuiți de paparazzi în propria lor casă din Los Angeles

„Unii paparazzi şi entităţi media au ghidat drone la doar 6 metri deasupra casei, până la de trei ori pe zi, pentru a obţine fotografii cu cei doi şi fiul lor în reşedinţa lor privată”, se arată în plângerea depusă de avocatul cuplului, Michael Kump, la Curtea Supremă.

„Alţii au apelat la elicoptere, care au zburat deasupra grădinii reşedinţei, devreme, la ora 05.30, sau la 19.00, trezindu-i pe vecini şi pe fiul lor, zi după zi. Iar alţii au făcut găuri în gardul de securitate pentru a privi prin el” – a mai spus acesta.

Războiul dintre prințul Harry și paparazii

Ducii de Sussex s-au mutat în Canada după ce au anunțat că renunță la îndatoririle regale, dar aceștia nu au avut liniște în noua lor casă din cauza paparazzilor. Harry și Meghan au acuzat că sunt hărțuiți de fotografii care campaseră în fața proprietății lor din Vancouver. S-au mutat din nou, de data aceasta într-o zonă rezidențială din Los Angeles, dar și aici și-au făcut apariția dronele și elicopterele reporterilor.

Relația prințului Harry cu tabloidele nu a fost una bună nici în trecut, după ce mama sa, prințesa Diana, a murit într-un accident de mașină, în timp ce era urmărită de fotografi. Tragedia i-a marcat profund viața, iar anul trecut nepotul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii a amintit presei, printr-o scrisoare oficială, despre „forțelor puternice” ale mass-media, arătându-și totodată îngrijorarea că istoria se va repeta.

Citește și: Prințul Harry, trimis de Charles la dezintoxicare. Detalii neștiute din trecutul ducelui de Sussex

Harry condamna atunci „campania nemiloasă“ împotriva ducesei, spunând: „Mi-am pierdut mama și acum mă uit la soția mea care ar putea fi o victimă a acelor forțe puternice“. Ducele a acuzat mass-media tabloidă de un comportament de „intimidare” care „distruge oamenii și distruge viețile” cu „neînțelegeri continue”.

Acesta a mai subliniat că „nu poate să descrie cât de dureros” a fost să citească povești negative „neobosite” despre soția lui, Meghan Markle.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!