Prințul Harry, furios pe Regele Charles

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 23 septembrie 2022, 18:06

Prințul Harry este foarte supărat pe tatăl său, Regele Charles al III-lea. Iar supărarea sa este atât de mare încât a refuzat să ia cina cu el și fratele lui, Prințul William.

Ducele de Sussex ar fi vrut să fie însoțit de soția sa, Meghan Markle, la Balmoral, în ziua în care Regina Elisabeta a II-a a decedat. Însă se pare că noul monarh  nu a permis acest lucru.

Deși Harry a insistat ca Meghan să vină la Balmoral pentru a-și lua la revedere de la îndrăgita suverană, Charles l-a sunat și i-a spus că „nu este adecvat”.

Prințul Harry, furios pe Regele CharlesIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 8)

Prințul Harry a pierdut avionul spre Balmoral

Potrivit The Sun, ducele ar fi trebuit să zboare în Scoția împreună cu Prințul William și cu unchii lor, Andrew și Eduard, însă a pierdut avionul.

Atunci i s-a spus că trebuie să își găsească singur un alt zbor. Acesta a ajuns la Balmoral la câteva minute după ce a fost anunțat  decesul reginei.

Mai târziu, Prințul Harry a fost invitat să ia cina cu tatăl și fratele său. Însă a refuzat, preferând să plângă moartea bunicii sale împreună cu Andrew și Sophie Wessex.

„Harry era atât de ocupat cu aducerea lui Meghan la Balmoral și să se certe cu familia lui, încât a pierdut zborul”, a afirmat o sursă apropiată familiei.

„Charles l-a invitat pe Harry să cineze cu el. Dar Harry a fost atât de furios încât a refuzat să ia masa cu tatăl și fratele lui. A fost o aroganță din partea lui. Și a părăsit Balmoral cu prima ocazie pentru a se întoarce la Londra”, a mai spus sursa citată.

Ducele de Sussex s-a reunit cu soția sa la Frogmore Cottage, Windsor, casa în care au locuit după ce s-au căsătorit.

Deși i-a lăsat baltă la cină, Prințul William și Kate i-au rugat pe Harry și Meghan să meargă cu ei pentru a vedea omagiile aduse de cetățeni pentru Regina Elisabeta a II-a, în fața Castelului Windsor.

Ducele și ducesa de Sussex s-au întors supărați în California, după ce nu au reușit să își rezolve problemele pe care le au cu Familia Regală.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!