Ce bine arată! Uite cât a slăbit Khloe Kardashian!

De Erika Chivu, pe

O soră se îngraşă, iar alta slăbeşte. Cam aşa merg lucrurile în familia Kardashian. În timp ce Kim, care e însărcinată, se îngraşă pe zi ce trece, sora ei, Khloe, arată tot mai bine.
Khloe Kardashian, sora mult mai faimoasei kim, a apărut ieri pe covorul roşu la un eveniment glam de la Hollywood. Îmbrăcată într-o rochie sexy în dungi albe şi portocalii, vedeta a arătat mai bine ca niciodată. Chiar dacă nu are o siluetă de topmodel, ea este mai slabă ca oricând şi arată minunat.
Frumoasa Khloe, în vârstă de 28 de ani, a slăbit în ultimele luni în jur de 10 kilograme. Se pare că ea a ţinut o dietă sănătoasă şi a făcut foarte mult sport. E drept că are parte şi de ajutorul unuia din cei mai faimoşi antrenori de la Hollywood, alături de care face Pilates, Box şi alte exerciţii cardio.
În plus, Khloe a primit sfaturi de la sora ei, Kourtney Kardashian, care a slăbit de două ori, după naşterea celor doi copii ai săi.
În acest timp, a treia soră, faimoasa Kim, acumulează kilograme unul după altul. E drept că are şi o scuză pentru că e însărcinată, dar mulţi o critică dur pentru faptul că nu are grijă deloc de dieta ei. Chiar mama ei, Kris Jenner, a declarat că frumoasa Kim mănâncă foarte mult.
khloe kardashian

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro