Poze: Oamenii din umbră, de care vedetele nu se despart. Vezi cine sunt!

De Erika Chivu, pe Ultimul update Luni, 11 aprilie 2022, 13:23

Deşi nu sunt faimoşi şi nu prea apar în faţa camerelor, aceşti oameni sunt permanent lângă vedete, care nu prea ies din casă fără ei.
Este vorba evident, de gărzile de corp. De la cele mai cunoscute nume internaţionale până la vedetele de mâna a doua, toţi cei faimoşi şi bogaţi sunt însoţiţi aproape în permanenţă de un bodyguard, îmbrăcat în ton cu ocazia – fie la costum, pentru covorul roşu, fie în tricou şi şlapi pentru plimbări.
Chiar şi când vedetele ies la plimbare în familie, cu un grup numeros în spate, bodyguardul este uşor de reperat. E acel bărbat înalt, bine făcut, care nu pare deloc relaxat, ci mai degrabă concentrat şi mereu cu garda sus.
Se pare că un bodyguard bun nu este uşor de găsit. Trebuie să fie bine pregătit, să aibă prezenţă de spirit, să fie comunicativ şi foarte, foarte discret. El este în permanenţă lângă vedeta pe care o protejează, atât acasă, cât şi în afara ei. Trebuie să fie atent la fanii care se apropie, la paparazzi, până şi la ospătarii din restaurantele unde vedeta ia cina.
Evident, vedetele şi gărzile de corp petrec mult timp împreună şi au o relaţie bazată pe încredere. Aşa că uneori relaţiile dintre ei depăşesc graniţa profesională. Cel mai recent caz este Heidi Klum, care ar fi divorţat de Seal pentru că -sa îndrăgostit de bodyguardul ei, Martin kirsten. Cei doi sunt şi acum împreună, iar copiii vedetei se înţeleg bine cu noul iubit.
În 2008, se zvonea că Britney Spears are o relaţie cu bodyguardul ei, un anume Lee, fost soldat în armata israeliană. Scarlett Johansson, Kim Kardashian şi Amy Winehouse au ajuns şi ele în braţele gărzilor de corp.
Vezi mai multe imagini în galeria foto. CLICK AICI!
bodyguard vedete

Poze: Oamenii din umbră, de care vedetele nu se despart. Vezi cine sunt!
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!