Poze: Monica Gabor, invitata familiei regale

De Unica.ro, pe

Monica Gabor s-a numărat printre vedetele invitate la lansarea unei cărţi scrise de Prinţul Paul. Uite cum s-a îmbrăcat pentru această ocazie!
Monica Gabor s-a numarat printre oaspetii de onoare ai evenimentului de lansare a cartii, „Un omagiu Regal pentru Romania adus de stra-nepotul M.S. Regele Ferdinand, A.S.R. Printul Paul al Romaniei”. La receptie au luat parte personalitati marcante ale vietii publice din Romania, invitati ce au avut ocazia sa achizitioneze volumul personalizat cu autograful autorului.

Astfel a procedat si Monica Gabor, ea reintalnindu-se, dupa mai multi ani, cu gazdele evenimentului, Printul Paul si Printesa Lia de Romania.
monica gabor

M-am simtit onorata sa ma aflu printre astfel de personalitati si sa le revad pe Altele Sale Regale Printul Paul si Printesa Lia de Romania, persoane cu totul speciale si de o modestie neasteptata. Am cumparat cartea personalizata cu autograful Altetei Sale Regale special pentru Irina. Imi doresc sa aiba posibilitatea de a asimila informatii cat mai diverse pe masura ce va creste. Intentionez sa ii achizitionez pe parcurs multe volume, din diverse domenii, astfel incat sa aiba in curand o biblioteca generoasa. Educatia prin lectura este foarte importanta. O carte necitita este doar un toc de hartie”, declara Monica Gabor.

In volumul “Un omagiu Regal pentru Romania adus de stra-nepotul M.S. Regele Ferdinand, A.S.R. Printul Paul al Romaniei”, autorul dezvaluie istoria regalitatii Romaniei, publicarea cartii fiind facuta pentru a celebra victoria familiei autorului la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
monica gabor

Aceasta carte este pozitiva, onesta si obiectiva. Am lucrat cinci ani la realizarea acestui volum ce include peste 600 de fotografii, imagini vii ale istoriei romanesti. In plus, cartea prezinta Romania sub o noua lumina, mai calda, mai profunda, lucru benefic pentru imaginea tarii noastre la nivel mondial”, a declarat A.S.R. Printul Paul al Romaniei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro