Pamela Anderson, azi la Happy Hour

De Diana Sorescu pe

Telespectatorii lui Măruţă se vor întâlni cu Pamela Anderson, astăzi, de la 17:45. Vedeta nu a putut fi prezentă în platou, însă Loredana i-a luat un interviu exploziv…

… chiar pe Happylica!

Pamela Anderson a vizitat România cu ocazia primul eveniment european semnat Playboy Mansion, o petrecere exclusivistă ce a avut ca scop şi strângerea de fonduri pentru spitalul Marie Curie şi fundaţia Lianei Stanciu.
Dar cum Pam nu s-a simţit deloc bine în noaptea petrecerii, vedeta acuzând dureri acute de stomac, a fost foarte grăbită să părăseacă România, aşa că nu a putut ajunge în platoul emisiunii „Happy Hour”.
Canapeaua haioasă a ajuns însă la Snagov, iar Loredana a stat de vorbă cu Pamela despre cum este să îţi creşti copiii ca mamă singură, despre grija pentru animale, despre cum îşi doreşte să îmbătrânească, despre operaţii estetice sau despre ce părere au copiii săi despre pozele nud care au făcut-o celebră.
Cât de confortabilă a fost Happylica pentru ea veţi afla astăzi, de la 17:45, într-un interviu acordat de bomba sexy emisiunii „Happy Hour”. Şi tot atunci, unele dintre cele mai sexy playmates din Europa care au fost prezente la petrecere alături de Pamela Anderson îi vor transmite un mesaj „dulce” lui Cătălin Măruţă.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro