Asta da păcăleală! Alex Velea se întâlnea cu Antonia cu acordul nevestei

De Libertatea.ro, pe Ultimul update Marți, 26 aprilie 2022, 12:40

Ana (26 de ani), soţia lui Alex Velea (29 de ani), a avut încredere oarbă în partenerul ei.

Motivul: în urmă cu câteva luni, el o anunţase că va avea mai multe întâlniri cu Antonia, întrucât vor colabora pe plan profesional. Sigură, probabil, că acesta era adevăratul motiv al apropierii dintre soţul ei şi frumoasa cântăreaţă, Ana nu a avut nimic de obiectat, nici măcar atunci când Alex a mers pe Litoral în compania artistei.

Deşi pare greu de crezut, în urmă cu câteva luni, când încă nu se vorbea despre o idilă între artist şi Antonia, Ana, soţia lui Alex Velea, a aflat chiar de la partenerul ei că acesta urma să petreacă mai mult timp în compania cântăreţei.

Mai mult, ea şi-a sprijinit soţul şi nu s-a opus în nici un fel întâlnirilor dintre cei doi. Motivul? “Alex a fost vigilent şi şi-a luat măsuri de precauţie ca soţia sa să nu-l bănuiască. El i-a spus că va filma şi va face o piesă cu Antonia, cu care este foarte bun prieten. Chiar şi atunci când cei doi au fost la mare, Ana ştia că sunt pe Litoral în interes profesional. Răceala dintre ei s-a produs din cauza lui Alex, care a început să o neglijeze. Ana nici măcar în ceasul al 12-lea nu era convinsă că soţul său ar avea o idilă cu Antonia”, a mărturisit, pentru Libertatea, un apropiat al celor doi.

Citeste mai multe pe Libertatea.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!