Oana Roman, declarație șocantă despre coronavirus. Vedeta crede că e vorba de manipulare

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 12 martie 2020, 11:11
Oana Roman continuă să șocheze cu declarațiile și atitudinea pe care o manifestă față de criza generată de răspândirea coronavirusului la nivel mondial.

Întoarsă la finele lunii februarie din Italia, din Roma, Oana Roman a susținut pe rețelele de socializare că nu sunt motive de panică și că atitudinea în România este exagerată, ba chiar a sfătuit oamenii să-și achiziționeze vacanțe în această perioadă, prețurile fiind scăzute, implicit făcând publicitate unei agenții de turism.

Oana Roman, declarație șocantă despre coronavirus. Vedeta crede că e vorba de manipulare

Ei bine, cu toate că Italia nu era în carantină la acel moment, previziunile erau sumbre, dar acest aspect nu a îngrijorat-o pe Oana Roman și se pare că nu o îngrijorează nici situația actuală în care se află România din pricina coronavirusului, vedeta afirmând că este vorba la mijloc de o manipulare în masă: ”Mie mi se pare că trăim, din păcate, o psihoză mondială. Pare asa ca un vis urât care sper să se termine cât mai curând. Din punctul meu de vedere şi stiu că iar o să îmi sară lumea în cap, tot ce se întâmplă în lumea asta a început să devină exagerat cumva. Ţine de psihoză tot ce se întâmplă. De data asta mi se pare că pe undeva s-au apăsat nişte butoare din nişte interese absolut obscure şi întreaga lume este foarte mult manipulată, din păcate. Asta e părerea mea. Va fi foarte greu. Cel puţin România este o ţară în care dacă activităţile se opresc, chiar şi cele culturale, sunt oameni care pierd bani, sunt artişti care nu vor mai câştiga la fel şi nu ştiu unde se va ajunge, sincer”, a mărturisit Oana Roman la Antena Stars, conform cancan.ro.

Oana Roman, declarație șocantă despre coronavirus. Vedeta crede că e vorba de manipulare

În momentul de față sunt 31 de cazuri confirmate cu coronavirus pe teritoriul României, aspect care a condus la activarea scenariului 2, situație care implică prevenția, dar implică și depistarea contacților, depistarea suspecților și pregătirea spitalelor pentru scenariile 3 și 4.

Citește și –  Lora, vacanță în Asia, în plină epidemie de coronavirus

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!