Nașul Smiley, mesaj pentru fetița lui Pavel Bartoș

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 18 aprilie 2019, 13:53
Smiley și Pavel Bartoș sunt legați de o prietenie sinceră și de lungă durată, ba mai mult, cei doi au devenit chiar rude după ce Smiley i-a botezat fetița cea mică a actorului, pe Sofia.

Smiley a fost prezent ieri la aniversarea de 5 ani a Sofiei și cu această ocazie a postat o fotografie pe conturile de socializare însoțită de o urare: „Cu finuța Sofia de ziua ei! La mulți ani, copil minunat!”

Nașul Smiley, mesaj pentru fetița lui Pavel Bartoș

Pavel Bartoș i-a organizat micuței Sofia o petrecere de neuitat alături de prietenii săi. Evenimentul a avut loc în natură și a fost animat de clovni, baloane, jucării, dulciuri și o sesiune de pictură pe față.

Pavel Bartoș este căsătorit cu Anca din 2003 și împreună au trei fete: Eva, 14 ani, Rita, 10 ani, și Sofia, care tocmai a împlinit 5 ani pe 17 aprilie: „Eva mă întrece. Dacă mă vede cineva pe stradă cu ea zice că îmi e iubită… M-am surprins chiar eu, că mergeam împreună pe stradă şi, din reflex, am luat-o de mână. Şi când m-am uitat era lângă mine un om mare. Mă gândeam că e ciudat să ne ţinem de mână şi îmi e dor de clipele alea. De aceea profit acum de momentele pe care le am cu fiica cea mică şi cu cea mijlocie. În ceea ce priveşte faptul că sunt tată de fete…Cred că sunt un alintat al sorţii. Cu atât mai mult cu cât e clar că uneori lu­crurile ajung să mă depă­şeas­­­că şi salvarea îmi vine de la soţia mea, care în­tot­deauna găseşte rezolvarea pentru orice pro­blemă. Cred că re­laţia dintre soţ şi soţie e cru­cia­lă într-o familie: dacă relaţia dintre soţi e bună, e solidă, dacă exis­tă iubire, înţe­le­gere, co­muni­care şi susţi­nere între ei, atunci şi ma­şi­năria familiei mer­­­ge ca un­să. De-asta şi zic: prin­ci­pa­la mea cali­tate e soţia mea!”, – a mărturisit în trecut Pavel Bartoș pentru Click!.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!