Monica Tatoiu îşi doreşte un show ca Oprah

De Unica.ro pe

Ca să aflăm ce se întâmplă în spatele camerelor de luat vederi, Verticalnews a stat de vorbă cu unul dintre invitaţii permanenţi. Este vorba despre Monica Tatoiu.
 Ea nu refuză nicio invitaţie, vorbeşte despre aproape orice, şi-a povestit viaţa (sexuală, de manager, de fost profesor), ştie management, politică, are pilde şi poveţe pentru toţi românii, dar mai ales pentru politicienii puterii. Monica Tatoiu este, potrivit studiilor, lider intr-o ierarhie ce priveşte apariţiile televizate în ultimele şase luni, ca invitat de televiziuni.

Verticalnews: Cum vă vedeţi în postura de cel mai invitat român la dezbateri tv?

Monica Tatoiu: Există invitaţi care nu sunt plătiţi şi invitaţi care au contract extern cu televiziunea. Vorbim de sociologi, de psihologi, sociologi. Ei sunt ca nişte furnizori de servicii într-o companie. Iar, dacă vrei să vorbeşti despre capete tăiate, inviţi un psiholog.

Trăim într-o economie de piaţă. Televiziunea e un business şi vorbim despre rating. În ultimii ani, de când merg la televiziuni, am mai văzut încercări de a aduce invitaţi noi. Citeşte continuarea intreviului cu Monica Tatoiu pe verticalnews.ro

Foto: Arhiva Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro