Mirabela Dauer, mesaj îndurerat după moartea Corneliei Catangă

De Unica.ro, pe

Artista Cornelia Catangă a murit la vârsta de 63 de ani. Anunțul decesului a fost făcut de jurnalista Mara Bănică, pe pagina sa de Facebook. Conform jurnalistei, Cornelia Catangă, care era internată la Spitalul Universitar din Capitală, a făcut un stop cardio-respirator.

Mirabela Dauer, mesaj îndurerat după moartea Corneliei Catangă

În mediul online, după aflarea veștii, Mirabela Dauer a publicat un mesaj îndurerat.

„Sunt împietrită de durere și de neînțelegere.

Catangă nu mai e…

Brusc!!!

Nu a spus nimic.

Și-a dus boala acasă, în tăcere.

O am în minte la mine pe canapea stând la povești…

Am tot plănuit să ne revedem, dar vremurile pe care le trăim ne impun DISTANŢARE…

Și-acum ea nu mai este, iar eu nu mai am cuvinte.

Drum lin spre stele „sora mea” cum îți plăcea să-mi spui.

PS: Ce mă întristează la fel de tare este că a murit în sărăcie, fără casă și fără posibilitatea de a urca pe scenă să poată face ce a iubit cel mai mult – SĂ CÂNTE.

Ce folos că Dumnezeu a hărăzit-o cu o voce inegalabilă într-o țară în care valorile nu reprezintă nimic?”, a scris Mirabela Dauer pe Facebook.

Unde va fi înmormântată Cornelia Catangă

„O vom înmormânta la Cimitirul Ghencea 1, acolo avem loc de veci. Bani de înmormântare avem, ne-au ajutat oamenii, prietenii. Încă nu știm în care zi o vom îngropa”, a mărturisit Aurel Pădureanu, fostul soț al artistei, pentru Playtech.

Bărbatul s-a contrazis în declarații. Deși în presă s-a vehiculat că artista ar fi avut COVID-19, Pădureanu a negat recent această informație. „Azi-noapte a ajuns la spital, a făcut stop cardio-respirator! Nu este COVID-19.

Au băgat-o ăștia la COVID-19, că așa vor ei! Vor ei… ne-au nenorocit! Nu pot să dau mai multe detalii, că sunt în situația în care sunt. Vă rog să mă iertați”, a spus Aurel Pădureanu, potrivit Pro TV. Totuși, ulterior a declarat: „Suntem distruși, virusul ucigaș m-a lăsat fără soție, fără casă, fără bani”.

„Din păcate, Cornelia Catangă s-a prăpădit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardio-respirator suprapus cu un COVID a răpus-o, acum o oră, la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte!”, a scris Mara Bănică în mediul online.

Care a fost ultima dorință a Corneliei Catangă înainte de a muri

În vara anului 2019, artista a suferit un stop cardio-respirator și avea montat un stent la inimă. Cornelia Catangă și fostul ei partener de viață, Aurel Pădureanu, au împreună un fiu, Alexandru, în vârstă de 24 de ani și stabilit în Statele Unite ale Americii. Ultima dorință a artistei era aceea de a-și vedea fiul căsătorit.

„Alexandru nu mai este împreună cu fata cu care era de un an și opt luni, și cu care trebuia să se căsătorească. Ea nu a vrut să își asume rolul de soție în România. A vrut să îl ia pe Alexandru în America mai devreme.

Au zis că pleacă după Revelion, apoi ea a zis că nu mai poate să stea. El nu mai vrea să vorbească cu ea, a blocat-o peste tot. Ea l-a mai căutat după Anul Nou”, spunea Cornelia Catangă în urmă cu ceva timp la Antena Stars, relatează Spynews.

Cornelia mai declara în trecut că ea și Aurel s-au despărțit. „Suntem despărțiți. El mi-a zis că sunt grasă, am dat cu telefonul de pământ, lucru care m-a deranjat enorm de mult. Dacă mai rămân așa de grasă, îmi fac operație.

Norocul lui Pădureanu e că acum n-am voie să fac anestezie, din cauza problemelor pe care le am”, dezvăluia artista în trecut, într-o emisiune TV. După despărțire, Cornelia și Aurel au continuat să locuiască împreună.

Foto: Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!