Mirabela Dauer, despre lupta cu cancerul la rinichi. „Am meritat boala!”

De Unica.ro, pe

Mirabela Dauer (74 de ani) a readus în discuție, în cadrul unui podcast găzduit de Horia Brenciu, un un episod extrem de delicat din viața ei – cancerul la rinichi cu care s-a luptat în urmă cu aproape cinci ani.

În 2017, îndrăgita interpretă de muzică ușoară românească a descoperit că are cancer la rinichi. Artista spune că la momentul respectiv a fost abandonată de unele persoane pe care le considera apropiate. În plus, mulți nici nu credea că se va mai recupera după operație.

M-a întărit Dumnezeu. E singurul care a stat lângă mine. Am avut 2-3 persoane care au stat lângă mine, dar aia e altceva, e sufletul meu, prietenii mei câțiva. Prietenii ăia, hora aia mare de prieteni care stăteau, ciuguleau în jurul meu a dispărut.

S-au gândit că dau colțul și la ce să o mai băgăm în seamă. Și când am revenit… pentru că eu plecasem. Avem speranța că voi trece peste boală – i-a povestit Mirabela lui Horia Brenciu.

Marea artistă a spus că doctorului care i-a descoperit cancerul, care îi este și foarte bun prieten, i-a fost foarte greu să-i dea îngrozitoarea veste. Dar, în cele din urmă a fost nevoit să o facă.

Mirabela Dauer, despre lupta cu cancerul la rinichi. „Am meritat boala!”

Citeşte şi: Mirabela Dauer, dezvăluiri despre marea ei dragoste: „Din păcate, a murit. Dar ne vom revedea cândva, undeva”

Citeşte şi: Ileana Badiu a pierdut 8 sarcini înainte să devină mamă

Citeşte şi: Cine va avea grijă de fetele Andreei Bălan și ale lui George Burcea cât artista va fi în competiția „America Express”

Citeşte şi: Tatăl Andreei Bălan, mesaj de susținere pentru artistă înainte de plecarea în „America Express”

Doctorul meu, care de fapt, e un prieten foarte bun, care are 38 de ani, Andrei, el a descoperit.

Când mi-a zis era mai prăpădit ca mine, era praf, se dădea de ceasul morții. S-a dat cu capul de ziduri, nu mai știa și a venit la mine după o săptămână să-mi spună… Nici nu-mi răspundea la telefon.

Eu ziceam «ce ai dragă de nu mai vorbești cu mine?». Păi am avut aia, tot o lălăia cu mine… știi că pe mine nu mă ține chestia asta, spune-mi adevărul. Și a venit într-o sâmbătă la mine și mi-a zis «fată, ai cancer!».

La care eu, în inconștiența mea normală, zic – da și ce facem acum? Eu zâmbind, iar el se gândea dacă mai sunt normală sau am avut un șoc – a adăugat solista.

La scurt timp, artista a ajuns direct pe masa de operație și spune că a fost curajoasă. Mirabela Dauer este o persoană cu credință în Dumnezeu și consideră că doar cu ajutorul Lui a reușit să treacă peste boală cu bine. Pe de cealaltă parte, este de părere că “a primit” acel cancer ca o încercare din partea divinității.

Niciodată nu m-a dezamăgit (n.r. – Dumnezeu), m-a încercat pentru că face asta cu persoanele pe care le iubește. Lumea trebuie să înțeleagă lucrul acesta, că nu este întâmplător. Am meritat boala aia, probabil că eu am făcut niște greșeli în viață.

Am supărat niște oameni destul de rău. Eu niciodată nu am să fac ceva cu bună știință, să supăr pe cineva, să deranjez. Nu mă interesează, bârfa o fac pe față – a adăugat Mirabela Dauer.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!