Mirabela Dauer, dezvăluiri despre marea ei dragoste: „Din păcate, a murit. Dar ne vom revedea cândva, undeva”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 23 iulie 2021, 13:38
Invitată la podcast „Fain și simplu” al lui Mihai Morar, Mirabela Dauer a făcut destăinuri emoționante despre viața și cariera ei. Printre altele, artista a vorbit și despre marea ei iubire. 

Mirabela Dauer (74 de ani) a vorbit despre căsnicia cu primul soț, Willy Dauer, care a durat cinci ani. Artista a recunoscut faptul că s-a măritat la 18 ani pentru a pleca de lângă părinți și pentru a fi liberă.

„Eram tineri și nebuni (…) Eram teribil de amuzanți amândoi. Iar noi, eu și Dauer, eram cei mai buni la chefuri, cei mai buni dansatori. Era vesel, eram doi copii tâmpiți. Când am divorțat, după ce am făcut actele la tribunal, am făcut petrecerea fix la același restaurant la care ne-am căsătorit, eu, el și tata (…) Am rămas prieteni”, a mărturisit Mirabela Dauer în podcastul lui Mihai Morar, „Fain și simplu”.

„Omul ăsta m-a iubit foarte tare, dar pentru mine a fost o joacă, nu eram matură deloc. A fost prietenul meu cel mai bun și-i sunt recunoscătoare”, a mai spus artista despre fostul ei soț.

Mirabela Dauer, dezvăluiri despre marea ei dragoste: „Din păcate, a murit. Dar ne vom revedea cândva, undeva”

Mihaela Dauer a mai fost căsătorită din 1972 până în 1980 cu Dan Traian Popovici, un regizor de montaj din Televiziunea Română. Cei doi au împreună un copil, care a rămas în grija tatălui său. Cântăreața a mărturisit că a suferit abuzuri crunte din partea fostului soț şi a fost la un pas de moarte.

Citește și: Mirabela Dauer, bătută și amenințată cu moartea. Drama pe care o ascunde artista

Oana Roman s-a lăsat greu recucerită de Marius Elisei: „Am așteptat un pic”

Cătălin Botezatu le condamnă pe vedetele care-și fac intervenții estetice: Eu așa sunt, frumos și grizonat!

Neti Sandu, în vacanță la mare. Cum s-a fotografiat vedeta

Cine a fost marea dragoste a artistei Mirabela Dauer

Marea iubire a Mirabelei Dauer a fost Tudor, un bărbat pe care l-a cunoscut în SUA. Artista a povestit că a fost pe punctul de a renunța la cariera ei pentru a rămâne alături de el în America, însă s-a întors în România și relația lor s-a destrămat. Aceasta a mărturisit că a fost o decizie pe care o va regreta toată viața.

„Cel mai bun bărbat din viața mea a fost iubitul meu. Atunci a fost singura greșeală a vieții mele. Era în America și eu nu am vrut să rămân acolo și s-a spart toată povestea. Care a durat niște ani. A fost cel mai minunat om pe care l-am cunoscut în viața mea. Mă diviniza. Eu am făcut-o… Îmi pare rău. (…) Am aflat că a murit și am fost foarte amărâtă pentru că era un om special. Ne vom revedea undeva, cândva. A fost suflet pereche. Cu Tudor aș fi vrut să mă căsătoresc”, a mărturisit Mirabela Dauer.

„Dacă eram hotărâtă, eram cea mai fericită femeie de pe planetă. L-am cunoscut în 1996, ne-am despărțit în 2000. Nu știu ce mă ține în țara asta, dar dragostea de România a fost mai puternică decât marea mea dragoste (…) Era un om cu care puteam să am cea mai frumoasă viață”.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!