Mirabela Dauer, bătută și amenințată cu moartea. Drama pe care o ascunde artista

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 09 decembrie 2019, 13:20
Mirabela Dauer a trecut prin momente îngrozitoare. Deși acum este mereu văzută cu zâmbetul pe buze, aceasta ascunde o dramă care i-a schimbat viața.

Artista a fost căsătorită cu Traian Popovici, cu care a avut și un băiat care, în cele din urmă, a ajuns în grija tatălui.

Înainte de divorț, Mirabela a trecut prin clipe cumplite.

Potrivit Libertatea, soțul a bătut-o cu fierul de călcat și chiar a amenințat-o cu moartea. Dacă aceste momente au fost greu de suportat, viața ei s-a schimbat radical atunci când soțul i-a luat copilul.

La acea vreme, Traian Popovici a reușit să aducă martori falși la divorț și să înșele instanța. Acesta a spus că și-a găsit soția înșelându-l, astfel că băiatul lor în vârstă de 2 ani a ajuns în grija tatălui.

„Tatăl meu a paralizat din cauza asta. El îl adora pe Nanu. Când mi-au luat copilul și a văzut ce tristă eram, atâta tristețe a adunat în el… S-a întors cu fața la perete și a murit”, a povestit Mirabela Dauer.

Cântăreața și-a revăzut copilul pentru prima dată de la despărțire pe când aceasta avea 12 ani. Până când Nanu, pe numele lui adevărat Dan Alexandru Popovici, a împlinit 18 ani, Mirabela i-a plătit pensie alimentară, însă întâlnirile lor erau foarte rare. Nanu a fost crescut de noua soție a lui Popovici și a respins-o pe mama sa adevărată, pe care o consideră „o solistă de muzică ușoară care îmi este datoare cu niște bani”.

Nu eu sunt în posibilitatea asta, poate că el, vreodată în viaţa lui, cât oi mai fi eu pe Pământul ăsta, o să îşi dea seama că el a greşit vizavi de mine şi că tot ce a fost în viaţa lui a fost o minciună. E făcut din mine, din sufletul meu, este un om deştept”, a declarat în urmă cu ceva timp Mirabela Dauer.

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!