Mihaela Tatu revine în televiziune. Va avea emisiune online

De Mădălina Manole, pe
Mihaela Tatu a dat vestea cea mare: se întoarce în televiziune. Fosta prezentatoare a emisiunii  „De 3xfemeie” de la postul Acasă TV va avea o emisiune online.

Mihaela Tatu s-a retras din televiziune în urmă cu mulți ani, iar dacă inițial motivele au fost legate de starea sa de sănătate, ulterior vedeta nu s-a mai regăsit în niciun format TV. În prezent, Mihaela Tatu este trainer acreditat pe tehnica si arta discursului, însă din toamnă, mai exact din luna septembrie a acestui an, va putea fi văzută la un post de televiziune online din Capitală.

Mihaela Tatu, în vârstă de 55 de ani, a fost invitată la emisiunea lui Mihai Morar de la Antena Stars, unde a făcut mai multe dezvăluiri, atât despre starea sa de sănătate, având în vedere că în urmă cu o lună a suferit o operație la genunchi, cât și despre noua sa emisiune: „Sunt în recuperare. Am o lună de la operație. Am purtate cârje o săptămână și jumătate.  E doar un menisc și e normal să fie așa. Asta e simplu. Două luni de recuperare și sunt din nou pe baricade. De ce? Pentru că nu sunt cuminte. În Bali mi s-a întâmplat. Au fost valuri mari în ocean și m-au trântit în genunchi. A trecut, fac recuperare, lucrurile merg bine. La început am șchiopătat un pic…” – a povestit Mihaela Tatu.

Mihaela Tatu in prezent

Anul trecut Mihaela Tatu declara că iubește din nou. Nu a vrut însă să facă prea multe dezvăluiri despre bărbatul misterios din viața sa decât că au o relație la distanță. Întrebată de Mihai mOrar despre planuri de căsătorie, Mihaela a ocolit subiectul și a preferat să vorbească despre noul său proiect: Nu mă mărit. Am alte lucruri de făcut. E atât de frumoasă viața. Astăzi mi-a propus cineva să lucrez într-un soi de televiziune. Mi s-a propus de la un post de televiziune online din București să fac o emisiune. Una pe săptămână, înregistrată. și am să vin în București și akm să fac acea emisiune începând din septembrie. Pentru că vin, stau 2-3 zile, maximum o săptămână, trag pentru o lună de zile, după care sunt liberă.  Deci asta o să o fac, dar să mai fac emisiuni, cu toate că toată existența mea din media, timp de 22 de ani, nu am făcut decât emisiuni în direct. Pentru că e temperamentul, pentru că e starea de adrenalină care îmi priește”, – a declarat Mihaela Tatu.

Citește și – Cine este și cum arăta primul soț al Anamariei Prodan

Sursă foto: Facebook, captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!