Mihaela Radulescu: Sunt un brand, ce sa fac

De Carla Enea, pe

Numai anul acesta a donat mai bine de 30.000 de euro. Din buzunarul personal. Uite un motiv sa traiesti ca ea. Mai vrei? Citeste si… zi mai departe

Cum sa incepi un articol despre Mihaela Radulescu, fara sa repeti ce au zis altii, când s-au scris atât de multe, si bune si rele, si interesante si banale? Poate asa, simplu, cu intâlnirea din ziua programata pentru shooting si coperta.

Când Mihaela a venit cu noul ei Porsche Cayenne si ne-a rugat s-o ajutam la carat gentile cu haine pâna la studio. Cand Mihaela a inceput sa insire pantofi si sandale Manolo Blahnik, Prada si Louboutine, pe care le scotea din genti Louis Vuitton si Chanel. Firesc, fara niciun gest contrafacut. Când Mihaela ne-a lasat muti de admiratie nu atat din pricina muschilor ei bine intretinuti, cat mai ales a personalitatii ei fantastice. Când Mihaela a mancat, repede, pe fuga si in picioare, ca-n gara, daca vrei, dar numai dupa ce si-a facut constiincios si bine treaba.

Mihaela e buna. La pro¬priu si la figurat. O demonstreaza toate activitatile in care se implica, cu buna si fireasca stiinta. Toate proiectele incepute si finalizate. Toate serviciile care i-au trecut prin CV. In cei 11 ani de cariera, si-a modelat un stil foarte personal, care sigur nu tine doar de cum se imbraca. Tine de ea, de fiinta care e. De femeia ambitioasa, care cauta permanent sa se autodepateasca, sa recupereze in zonele unde are lipsuri. De femeia care-i atât de sincera ca deranjeaza pe multi (si, mai ales, pe multe). Mai vrei motive?

Mi-as dori ca fetele rasfatate sa faca o vizita la un azil de batrani”


Mie, una, imi place de mor. Asa cum ei ii place de moare (si asta-i vorba ei) sa fie in lumina blitzurilor. „Dupa 11 ani, am ajuns la concluzia inteleapta ca-mi place starea asta, ca nu ma deranjeaza cu nimic, ba dimpotriva”. Si chiar daca presa o amendeaza, de multe ori, cu articole in care ametim numai când auzim cât costa o geanta de-a ei, aceeasi presa o iubeste pentru ca la evenimente caritabile nu se duce doar ca sa mai arate ce rochii are in garderoba.

„Face parte din meseria mea; lumea e libera sa comenteze ce vrea despre Mihaela Radulescu. Eu sunt libera sa fac exact ce cred de cuviinta. Nu-mi doresc sa pozez in ceva ce nu sunt, nu-mi doresc sa fiu ipocrita, sa-mi iau de mâine o Dacie si haine de la second-hand, numai sa arat ca sunt populara. Nu pot fi altceva decât sunt. Am un statut financiar si social care-mi permite sa-mi iau o poseta mai scumpa sau un inel cu diamante. In ecuatia vietii mele, astea sunt niste lucruri normale. Dar pot sa spun sigur un lucru: din momentul in care am inceput sa am bani, am inceput sa am o activitate filantropica foarte bogata. Mi-as dori sa ma copieze toti in aceasta privinta, mi-as dori ca toate fetele rasfatate, cu bani, care circula prin cafenelele din Dorobanti, sa faca o vizita, macar o data pe an, la un azil de batrâni, la un leagan de copii. Eu fac lucrurile astea constant si-am sa le fac cata vreme o sa am bani”.

Daca vrei sa afli ce face Mihaela cu banii ei si cum procedeaza ca Ayan sa nu ajunga un baiat de bani gata, citeste Unica de aprilie.

Foto: Agerpres

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!