Cum se pregăteşte Mihaela Rădulescu de petrecere şi ce trebuie să faci ca să fii invitat

De Libertatea.ro, pe

O prezenţă foarte activă în ultima perioadă în mediul virtual, Mihaela Rădulescu împărtăşeşte cu prietenii ei din on-line tot felul de sentimente, dar şi de situaţii.
Plecând de la o fotografie mai veche, realizată de către Marius Bărăgan, Mihaela Rădulescu şi-a provocat prietenii de pe Facebook să se gândească cum ar arăta o petrecere la care ar participa cu toţii.
„Daca reusim cumva sa ne adunam la o petrecere, toti astia de pe-aici, vreau sa stiu ce aduce fiecare . Ca sa ne organizam din timp. Cine face salata boeuf ? Cine aduce desertul si ce ? Nu se admit, la mancaruri, decat chestii facute in casa. Domnilor, ce vreti sa aduceti de baut ? Cu cine mai veniti ? Doamnelor, cu ce va imbracati ? Cine se imbata cel mai usor ? Cine danseaza cel mai bine ? Cine agata pe cine ?:))))) Exercitiu de imaginatie, ca sa stim in ce situatie ne vom afla, la o adica…..:))) Io ma incalt cu pantofii astia:))))”, a  scris Mihaela pe contul de socializare, dând startul unui lung şir de comentarii privind organizarea unei petreceri perfecte.
Citeşte continuarea pe site-ul Libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!