Mihaela Rădulescu, mesaj pentru Felix de ziua sa de naștere. Vedeta s-a fotografiat alături de „socri”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 21 aprilie 2020, 19:06
Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de șase ani de zile. Ieri, în a doua zi de Paște, sportivul austriac a împlinit vârsta de 51 de ani și cu această ocazia vedeta i-a transmis un mesaj de la mulți ani partenerului său de viață.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au fost prinși la distanță de pandemia de coronavirus și au fost nevoiți să respecte restricțiile impuse de autorități, astfel că cei doi nu au sărbătorit împreună evenimentul. Însă, Mihaela Rădulescu s-a aflat alături de părinții iubitului său și a postat o fotografie alături de aceștia:

Citește și – Cum au petrecut Paștele Gina Pistol și Smiley. Prima fotografie împreună publicată de artist

„La mulți ani, dragul meu! Știi cât de mult te iubesc, așa că îți voi spune doar atât: să strălucești mereu, să faci în continuare lucrurile minunate pe care le faci acolo sus, în aer, iar eu te asigur că atunci când te vei întoarce acasă, te vei simți în siguranță și iubit. Mama Eva, vă mulțumesc, vă iubim foarte mult!”, – a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram.

Citește și – Andreea Bălan și George Burcea, atacuri dure în online. Ce replici neașteptate și-au dat cei doi

Sursă foto: Instagram

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de șase ani de zile. Ieri, în a doua zi de Paște, sportivul austriac a împlinit vârsta de 51 de ani și cu această ocazia vedeta i-a transmis un mesaj de la mulți ani partenerului său de viață.Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!