Michael Douglas, glume pe seama cancerului

De Diana Sorescu pe

Actorul a fost prezent în emisiunea lui David Letterman şi a povestit, în premieră, cum decurge lupta cu cancerul. Optimist şi cu un tonus excelent, Michael…

… Douglas (65 ani) este sigur că va învinge cancerul.

Câştigătorul premiului Oscar, Michael Douglas a aflat că suferă de cancer în gât în urmă cu doar trei săptămâni. Aşa cum a mărturisit în cadrul emisiunii lui Letterman, acesta a crezut iniţial că este vorba de glumă, o strategie de marketing pentru a promova noul său film – „Wall Street: Money Never Sleeps„.

Însă n-a fost să fie aşa, nemilosul diagnostic s-a adeverit, iar acum starul urmează tratamentul prescris de medici: radioterapie şi chimioterapie.

Michael Douglas, un învingător 

Invitat la show-ul lui Letterman, Michael a molipsit audienţa cu optimismul său şi cu starea de spirit extrem de bună, starul făcând glume cu fiecare ocazie, chiar şi pe seama bolii sale. De altfel, acesta este primul pas către vindecare, un psihic puternic şi se pare că actorul ştie deja asta.
Michael Douglas este determinat să iasă victorios din lupta cu boala, iar medicii i-au prezis şanse de 80% de reuşită, chiar dacă cancerul de care suferă este în stadiul IV. „Tocmai am terminat prima săptămână de tratament şi urmează altă şapte. Ştiu că radioterapia şi chimioterapia vor fi agresive, îmi va fi din ce în ce mai greu să înghit, să vorbesc, aşa că perioada ce va urma va fi mai grea”, a declarat actorul.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro