Ele sunt celebrităţile de la Hollywood hărţuite sexual de Weinstein. Iată declaraţiile acestora!

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 20 octombrie 2017, 19:15

Cara Delevingne

În spirit de solidaritate, Cara Delevingne, a mărturisit că şi ea a fost victima agresiunilor sexuale ale producătorului. Conform declaraţiei sale, Weinstein i-a propus să intre în camera sa de hotel, acolo unde se mai afla o femeie, şi să se sărute cu aceasta. Cara a refuzat şi, ca urmare, mogulul a încercat să o sărute în timp ce ieşea din cameră: „M-am simţit neputincioasă şi speriată” – a completat actriţa.

Lena Headey

Actriţa din filmul Game Of Thrones a rememorat cu groază întâlnirea cu Weinstein. Se aflau la Festivalul de Film de la Veneţia când acesta i-a făcut propuneri indecente. Deşi le-a luat ca pe o glumă, aceasta nu a mai primit niciodată un rol într-un film produs de Harvey.

lady gaga

Alte celebrităţi agresate sexual

Lista celebrităţilor agresate sexual devine din ce în ce mai lungă. Recent, alte vedete de la Hollywood au dezvăluit sub hastagul #MeToo experienţele neplăcute prin care au trecut. Lady Gaga a dezvăluit prin intermediul radioului că a fost abuzată sexual la 19 ani, iar Reese Witherspoon avea doar 16 ani când a fost victima avansurilor sexuale ale unui regizor căruia nu a dorit să-i facă public numele. La doar 5 ani, actriţa din Neveste Disperate, Teri Hatcher, a fost violată de unchiul său, iar Queen Latifa a fost abuzată sexual de către babysitter.

Citește și – Fenomenul #MeToo în România. Ce vedete s-au alăturat campaniei

Citește și – Ce a declarat Rimaru, de la trupa R.A.C.L.A., după ce mai multe femei l-au acuzat de hărțuire sexuală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!