Meghan Markle și-a făcut un tatuaj cu henna. Ce reprezintă el

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 26 februarie 2019, 18:22
Meghan Markle și Prințul Harry au mers la Asni, în regiunea Munților Atlas, unde au vizitat un centru care ajută tinerele femei să studieze. Cu această ocazie, ducesa și-a făcut un tatuaj cu henna.

Meghan a primit cadou acest tatuaj pentru a sărbători sarcina sa.

Ducii de Sussex au ajuns la Asni cu ajutorul unui elicopter pentru a întâlni tinerele care au ocazia să studieze datorită eforturilor unui antreprenor britanic.

Rezidenta Samira Ouaadi, în vârstă de 17 ani, a devenit artistul de henna al lui Meghan.

Fata, care locuiește aici de șase ani, a pictat pe mâna stângă a ducesei mai multe flori, pentru a-i marca sarcina. Această practică are rolul unei binecuvântări.

Meghan Markle și-a făcut un tatuaj cu henna. Ce reprezintă el

Meghan Markle și Prințul Harry

Henna este o tradiție în Maroc în cea de a șaptea lună de sarcină și celebrează sănătatea mamei și a bebelușului.

Meghan, în vârstă de 37 de ani, a stat răbdătoare și a așteptat să îi fie desenate florile pe mână. Când tatuajul a fost gata, a spus că este „foarte drăguț” și i l-a arătat Prințului Harry.

Este o tradiție pentru femeile însărcinate din Maroc. Aduce noroc bebelușului”, a explicat Samira.

Tatuajul, făcut dintr-o vopsea realizată din planta henna, va rămâne pe pielea ducesei în jur de două săptămâni înainte de a dispărea.

Meghan Markle și-a făcut un tatuaj cu henna. Ce reprezintă el

Meghan și-a tatuat flori pe mâna stângă

Majoritatea fetelor vorbeau fluent franceză, însă acest lucru nu a împiedicat-o pe ducesă să poarte o conversație cu ele, aceasta demonstrând că cunoaște foarte bine această limbă, spre deosebire de Harry, care a întrebat dacă nu vorbesc și engleză.

Meghan și Harry urmează să devină părinți în luna aprilie, ducesa de Sussex fiind însărcinată în șapte luni. În timpul unei vizite oficiale, ea a dezvăluit că nu cunoaște sexul bebelușului deoarece doresc să fie o surpriză.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!