Meghan Markle și-a făcut un tatuaj cu henna. Ce reprezintă el

De Oana Savin pe
Meghan Markle și Prințul Harry au mers la Asni, în regiunea Munților Atlas, unde au vizitat un centru care ajută tinerele femei să studieze. Cu această ocazie, ducesa și-a făcut un tatuaj cu henna.

Meghan a primit cadou acest tatuaj pentru a sărbători sarcina sa.

Ducii de Sussex au ajuns la Asni cu ajutorul unui elicopter pentru a întâlni tinerele care au ocazia să studieze datorită eforturilor unui antreprenor britanic.

Rezidenta Samira Ouaadi, în vârstă de 17 ani, a devenit artistul de henna al lui Meghan.

Fata, care locuiește aici de șase ani, a pictat pe mâna stângă a ducesei mai multe flori, pentru a-i marca sarcina. Această practică are rolul unei binecuvântări.

Meghan Markle și-a făcut un tatuaj cu henna. Ce reprezintă el

Meghan Markle și Prințul Harry

Henna este o tradiție în Maroc în cea de a șaptea lună de sarcină și celebrează sănătatea mamei și a bebelușului.

Meghan, în vârstă de 37 de ani, a stat răbdătoare și a așteptat să îi fie desenate florile pe mână. Când tatuajul a fost gata, a spus că este „foarte drăguț” și i l-a arătat Prințului Harry.

Este o tradiție pentru femeile însărcinate din Maroc. Aduce noroc bebelușului”, a explicat Samira.

Tatuajul, făcut dintr-o vopsea realizată din planta henna, va rămâne pe pielea ducesei în jur de două săptămâni înainte de a dispărea.

Meghan Markle și-a făcut un tatuaj cu henna. Ce reprezintă el

Meghan și-a tatuat flori pe mâna stângă

Majoritatea fetelor vorbeau fluent franceză, însă acest lucru nu a împiedicat-o pe ducesă să poarte o conversație cu ele, aceasta demonstrând că cunoaște foarte bine această limbă, spre deosebire de Harry, care a întrebat dacă nu vorbesc și engleză.

Meghan și Harry urmează să devină părinți în luna aprilie, ducesa de Sussex fiind însărcinată în șapte luni. În timpul unei vizite oficiale, ea a dezvăluit că nu cunoaște sexul bebelușului deoarece doresc să fie o surpriză.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro