Marilyn Manson a răspuns acuzațiilor de abuz ale fostei lui logodnice

De Adelina Duinea, pe

După ce fosta lui logodnică, actrița Evan Rachel Wood (33 de ani), l-a acuzat de abuz psihologic, fizic și sexual, artistul Marilyn Manson (52 de ani) a făcut mai multe declarații.

Marilyn Manson a răspuns acuzațiilor de abuz ale fostei lui logodnice

Pe pagina de Instagram, muzicianul a publicat următorul mesaj: „Evident, arta și viața mea au fost de-a lungul timpul magneți pentru controverse, dar aceste acuzații recente sunt o distorsionare oribilă a realității.

Relațiile mele intime au fost în întregime consensuale și cu partenere care aveau aceleași viziuni”. „Indiferent de cum – și de ce – alții aleg acum să denatureze trecutul, acesta este adevărul”, a continuat.

Marilyn Manson a răspuns acuzațiilor de abuz ale fostei lui logodnice

Relația dintre Evan și Marilyn a devenit publică în anul 2007, când ea avea 19 ani și el 38. S-au logodit în 2010 și s-au despărțit un an mai târziu. Actrița l-a acuzat pe cântăreț de abuz pe Instagram.

„Numele agresorului meu este Brian Warner, cunoscut de public drept Marilyn Manson”, a scris Evan pe Instagram. „M-a îngrijit în timpul adolescenței apoi m-a abuzat oribil mai mulți ani la rând. Am fost spălată pe creier și manipulată să mă supun.

M-am săturat să trăiesc cu frica de represalii, calomnii sau șantaj. Sunt aici ca să expun acest bărbat periculos și să acuz numeroasele industrii care i-au permis să facă asta. Mă alătur victimelor care au avut curajul să vorbească despre experiența lor.”

Evan a mai vorbit în trecut despre abuz

Evan a mai vorbit despre abuz în trecut, însă nu a dezvăluit numele agresorilor ei. Într-un interviu din 2016, Evan a dezvăluit că a fost abuzată „fizic, psihologic și sexual”.

„Am fost violată de un partener în timpul în care eram împreună”, a declarat atunci. „Într-un alt context, am fost violată de proprietarul unui bar … Nu cred că mai trăim în timpuri în care oamenii trebuie să tacă”, a continuat.

Potrivit The Hollywood Reporter, în mai 2018, împotriva lui Manson a fost depusă o plângere privind crime sexuale nespecificate, dar care au avut loc începând din anul 2011. Procurorul de district a respins cazul pentru că termenul de prescripție expirase și din pricina „absenței coroborării”.

Ulterior, avocatul lui Manson a declarat că acuzațiile sunt categoric negate de solist. Încă nu se știe cine a depus plângerea. Într-un interviu din 2009, Manson declara: „În fiecare zi am fantezii în care îi zdrobesc [lui Evan] craniul cu un baros”.

În noiembrie 2020, echipa lui Manson a declarat că acel interviu a fost o „mișcarea teatrală a starului rock pentru a-și promova noua piesă și [că ce a spus] nu era real”. Mai multe companii care lucrau cu artistul au încheiat colaborarea cu el.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Imagini care îți vor frânge inima: un urs cerșește mâncare la mașini în Băile Tușnad

VIDEO viral. O femeie face aerobic în timp ce lovitura de stat din Myanmar se desfășoară în spatele ei

Medic român, despre un pacient ajuns în Belgia: „Luase patru bacterii din România. Mirosea! Doamne iartă-mă, ce faceți acolo, la spital?!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!