Mama Laurei Stoica, mărturisiri emoționante la 16 ani de la decesul artistei

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 10 martie 2022, 11:19

Laura Stoica s-a stins din viață pe 9 martie 2006, la doar 38 de ani, în urma unui accident rutier. Mașina era condusă de logodnicul ei, Cristi Mărgescu, decedat de asemenea în urma impactului. Cuplul se întorcea în București din Urziceni, unde artista susținuse un concert. Cântăreața era însărcinată în trei luni cu primul copil.

Mama Laurei Stoica, mărturisiri emoționante la 16 ani de la decesul artistei

Anul acesta s-au împlinit 16 ani de la decesul Laurei. „Îmi aduc aminte de multe ori toate momentele acelea, sunt triste, sunt dureroase, dar m-am împăcat cu gândul că așa a vrut Dumnezeu. (…) A fost o perioadă în care încă mă întrebam cum s-a întâmplat. M-am întrebat ce a simțit ea, pentru că era o fire foarte sensibilă”, a mărturisit mama Laurei, la Antena Stars.

„Am aflat ulterior că n-a apucat să realizeze ce se întâmplă, nu a apucat să-și dea seama de tragedie. S-a sfârșit repede. Așa a vrut Dumnezeu, să-i dea această bucurie de a-și găsi perechea potrivită, de a simți bucuria că va fi mamă… Ne bucuram, ne întrebam cum o să fie. Așa a vrut Dumnezeu, să se termine atunci totul”, a continuat.

Mama Laurei Stoica, mărturisiri emoționante la 16 ani de la decesul artistei

„Piesa «Mai frumoasă» i-a dedicat-o lui Cristi, pentru că, într-adevăr, Cristi o vedea așa. A fost un om extraordinar. Nu am înțeles decât după cât de extraordinar a fost. N-am auzit până atunci un bărbat care să aibă atâta răbdare. A fost dispus să fie cu ea până în ultima clipă, să meargă cu ea până la capăt”, a încheiat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Dorința neîmplinită a lui Ion Dichiseanu. Fiica actorului, Ioana, vrea să-i împlinească acest vis

Alexandru Ciucu, în lacrimi vorbind despre refugiații din Ucraina: „Un val de disperare”

Cum au reacționat fiica și fosta soție a lui Irinel Columbeanu când au aflat că fostul milionar a suferit un accident vascular cerebral

Laura Stoica și-a prevestit moartea

„Eram cu Laura la ziua prietenei noastre. Dintr-odată, ne-a spus mie și soțului meu: «Dacă mor, se vor îmbogăți toți impresarii mei». Noi am replicat: «Laura, ce vorbe-s astea?!». Laura ne-a spus că poate va da mâna cu Sfântul Petru și soțul meu îi va căra sicriul. După o lună, chiar așa s-a și întâmplat, soțul meu îi căra sicriul”, povestea o prietenă de-a Laurei Stoica în trecut.

Responsabil de producerea accidentului rutier a fost șoferul vrâncean Ion Viorel Druia, decedat și el în impact, care se afla într-o Dacie Papuc alături de tatăl lui, Nicușor Druia, care a supraviețuit. Ion Viorel Druia era agricultor și avea o fiică în vârstă de 4 ani la momentul accidentului.

„În timp ce conducea o Dacie Papuc, Ion Viorel Druia s-a izbit frontal cu autoturismul Renault Clio. Se bănuiește că șoferul Daciei a adormit la volan, a pierdut controlul mașinii și a pătruns pe contrasens. La fața locului nu s-a găsit nicio urmă de frânare la autoturismul Dacia”, a declarat inspectorul Mirela Ciontu, de la Biroul de presă al IJP Vrancea.

Foto: Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!