Cum au reacționat fiica și fosta soție a lui Irinel Columbeanu când au aflat că fostul milionar a suferit un accident vascular cerebral

De Unica.ro, pe

Irinel Columbeanu (64 de ani) a suferit un accident vascular cerebral pe 18 februarie. Zece zile mai târziu, a fost operat. Irinel a fost sprijinit moral de fosta soție, Monica Gabor (35 de ani), și de fiica lor, Irina Columbeanu (15 ani).

Cum au reacționat fiica și fosta soție a lui Irinel Columbeanu când au aflat că fostul milionar a suferit un accident vascular cerebral

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost căsătoriți între anii 2006 și 2011. Fiica lor, Irina, locuiește în prezent în SUA cu Monica și cu iubitul ei, Mr. Pink, precum și cu fiul bărbatului.

„Mă simt destul de în formă. Tocmai plănuiam o continuare a proiectului cu cartea, într-un mod destul de original, care sper să demareze de mâine. Mă simt mult mai bine acum, m-am pus pe picioare destul de repede. Medicul mi-a recomandat să nu mănânc grăsimi, să nu fumez, să am grijă de sănătate așa cum trebuie”, a declarat Irinel Columbeanu, în exclusivitate pentru WOWbiz.

Fostul milionar a scris o trilogie biografică. Primul volum, „Istoriile unui vehement. Ipocrația”, s-a lansat în decembrie 2021, în timp ce al doilea, „Istoriile unui vehement 2. Apofenia?”, s-a lansat în februarie 2022. Al treilea volum ar urma să se lanseze în primăvara sau în vara anului acesta.

Cum au reacționat fiica și fosta soție a lui Irinel Columbeanu când au aflat că fostul milionar a suferit un accident vascular cerebral

„Am vorbit cu Monica și Irina, le-am trimis cea de-a doua carte prin curier. Ar trebui să ajungă fix de 8 martie în Malibu. Abia aștept să îmi spună impresia lor. S-au îngrijorat puțin când au aflat ce am pățit, dar mi-au urat sănătate, să am grijă de mine. Le-am urat și eu asemenea și «La mulți ani!» de Ziua Femeii, de 8 martie”, a mai spus Irinel Columbeanu, tot pentru WOWbiz.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Era Monica Gabor minoră când ea și Irinel Columbeanu s-au cunoscut? Câți ani are, de fapt, modelul

De ce s-au despărțit Irinel Columbeanu și Anna Lesko

De cât timp nu și-a mai văzut Irinel Columbeanu fiica?

De ce a lipsit Monica Gabor de la lansarea cărții lui Irinel Columbeanu: „Am invitat-o”

Cea de-a doua carte redă întreaga relație dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor, dezvăluind în ce an este, de fapt, modelul născut, dar și când, unde și cum s-au cunoscut.

În seara zilei de 13 iulie 2005, Monica se oprise la București în drum spre mare, unde trebuia să ajungă alături de alte modele de la agenția Transilvania Fashion, pentru a face fotografii care să-i servească drept recomandare în proiectele viitoare.

Studioul foto se afla în aceeași clădire din Piața Victoriei unde Irinel își avea birourile. Modelul a fost așteptat în stația microbuzului cu care venise din Bacău de soția lui Matei Miko, patronul agenției de modele Transilvania Fashion.

„Chiar când Ili își strângea lucrurile ca să plece, Matei intră brusc în biroul lui cu Monica, o fată îmbrăcată în blugi și cu o bluză mulată, verde. Era înaltă, brunet-șatenă, cu mâini și picioare lungi, cu ochi mari, negri, și buze cărnoase, roșii. Era nemachiată și parcă un pic jenată. Ili se ridică de la birou și se îndreptă spre ea cu mâna întinsă”, povestește Irinel Columbeanu în a doua carte, potrivit Impact.

Foto: Libertatea.ro; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!