Lumea o confundă cu Meghan Markle. Cum arată sosia ducesei de Sussex

De Oana Dinu, pe
Lumea o confundă cu Meghan Markle. Cum arată asistenta medicală Danielle Harris din Statele Unite, sosia ducesei de Sussex.

Danielle Harris este o asistentă medicală din Statele Unite ale Americii, în vârstă de 33 de ani, care seamănă izbitor cu Meghan Markle, soția prințului Harry.

Femeia spune amuzată că este confundată de cel puțin patru ori pe săptămână cu ducesa de Sussex. Prietenii ei au fost primii care au observat asemănarea, după ce au început să se uite la „Suits”, serialul în care Meghan Markle a interpretat personajul Rachel Zane. După ce relația fostei actrițe americane cu prințul Harry a devenit publică, Danielle a început să fie confundată tot mai des cu ducesa.

Lumea o confundă cu Meghan Markle. Cum arată sosia ducesei de Sussex

Pe lângă asemănarea fizică evidentă, Danielle și Meghan mai au ceva în comun: ambele s-au căsătorit de curând. În timp ce ducii de Sussex au avut una dintre cele mai scumpe nunți din istorie, pe soții Harris evenimentul i-a costat 50000$, doar 0.001% din prețul plătit de membrii familiei regale britanice. Asistenta medicală a purtat o rochie de mireasă simplă care a costat-o 1800 de dolari, în timp ce suma vehiculată pentru rochia lui Meghan a fost de 200.000 de lire sterline, conform metro.co.uk.
Lumea o confundă cu Meghan Markle. Cum arată sosia ducesei de Sussex

Danielle Harris și soțul ei au avut alături 150 de invitați, spre deosebire de nunta regală la care au participat 600 de oaspeți, printre care s-au numărat multe celebrități de la Hollywood.

Meghan Markle mai are o sosie la Los Angeles

Danielle Harris nu este singura sosie a lui Meghan Markle. Și modelul plus-size Erica Lauren seamănă foarte mult cu ducesa de Sussex.

Citește și:

Harvey Weinstein a pledat nevinovat pentru acuzațiile de abuz sexual

De ce fiicele ducilor de Sussex nu vor moșteni titlul nobiliar

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!