Loredana va avea reality-show în America

De Unica.ro pe

A plecat din Oneşti, dar a ajuns departe. A trecut de la „Bună seara, iubite! ” la „Tzuki”.
A ştiut să-şi adapteze ritmurile la moda vremurilor, să aducă un suflu nou în muzica românească.
După câteva colaborări cu câţiva producători americani şi o întâlnire cu negresa Kash, America a devenit pentru ea a doua casă.
În curând, munca ei de peste Ocean va face şi subiectul unui reality-show.
A plecat din Oneşti, dar a ajuns departe. A trecut de la „Bună seara, iubite! ” la „Tzuki”.
A ştiut să-şi adapteze ritmurile la moda vremurilor, să aducă un suflu nou în muzica românească.
După câteva colaborări cu câţiva producători americani şi o întâlnire cu negresa Kash, America a devenit pentru ea a doua casă.
În curând, munca ei de peste Ocean va face şi subiectul unui reality-show.
Fiecare an a însemnat pentru Loredana o nouă provocare. În 2008, „Diva din Carpaţi” a făcut dovada talentulului său în câteva roluri memorabile, ne-a încântat simţurile cu Tzuki, un nume de acum definitoriu pentru un album de succes, dar şi pentru o colecţie de lenjerie intimă.
Lori a mizat pe 10 piese gipsy – punk, preluări din folclor, dar şi compoziţii proprii şi a reuşit să-şi schime total traiectoria profesională. „Pentru prima oară, am reuşit să scriu mai multe cântece într-o limbă care nu-mi este nativă, să depăşesc acea inhibiţie pe care o are orice persoană care provine din afara lumii anglo-saxone şi să comunic anumite lucruri cu mai mult curaj”, mărturiseşte artista.
Loredana va avea reality-show în AmericaTzuki a fost înregistrat în mare parte la New Work şi a purtat amprenta unor producători precum Kenneth McDonald şi Alex de Carvalho, cel din urmă fiind unul dintre chitariştii celebrelor formaţii Deep Purple sau Aerosmith.
Tot acolo unde visurile devin realitate, Lori a întâlnit-o şi pe Kash, un nume greu pe scena rap-ului internaţional. Acesta a fost însă doar începutul unei frumoase colaborări.
Solista îşi continuă marea aventură pe plaiuri americane şi în 2009. „Mă voi întâlni cu Kash la New York şi vom începe să lucrăm la alte melodii. Momentele acelea în care vom compune piesele vor face şi subiectul unui reality-show, care va fi difuzat atât în America, cât şi în România. Americanii sunt interesaţi să facă acest reality -show în care oameni din lumi şi culori diferite se adună şi realizează ceva magic. Pe lângă asta, pregătesc şi câteva duete inedite”.
Artista consideră America, locul unde a cunoscut o altă faţă a celebrităţii, a doua sa casă. „Am prieteni foarte buni în SUA. Pot spune că am chiar „surori” şi „fraţi” ,adică oameni pe care mă pot oricând sprijini. Dennis Hopper ne-a spus, mie şi soţului meu, că ne consideră familia lui din România. Christopher Nolan, Francisc Ford Coppola, Val Kilmer sunt alţi prieteni apropiaşi de-ai noştri”.
Madonna din România. Până va ajunge să împartă scena cu Madonna, Lori se joacă în cel mai recent videoclip al său cu imaginea divei cu care a fost cel mai des comparată. Artista copiază voit look-urile  Madonnei din videoclipurile sale de referinţă (Hang Up, Rain, Erotica, Give it to Me). Vedeta mizează pe şase ţinute din garderoba sa personală şi pe scenariul soţului său, Andrei Boncea.
Ba mai mult, cu gândul la slăbiciunea Madonnei pentru muzica romanes, Lori o scoate la rampă chiar şi pe Rodia, personajul pe care îl interpretează în telenovela „Regina,” de la Acasă TV.

Loredana va avea reality-show în AmericaRegina desuurilor. Deşi nu promovează nicio campanie antifumat, Lori a lansat pe piaţă, împreună cu Iulia Dobrin de la I.D.Sarrieri, chiloţeii roşii de scandal. Din primăvară, aceste modele îndrăzneţe vor fi asortate de excentrica artistă unor sutiene care, surpriză, vor semăna cu nişte tatuaje. Chiar dacă recunoaşte că muzica şi filmul îi ocupă cel mai mult timp din viaţă şi că doar lucrurile ce ţin de scenă reprezintă afacerea ei, Lori admite că i-ar plăcea să cocheteze cu moda.
„Vreau să lansez şi o colecţie de haine, dar mi-aş dori să le desenez chiar eu. Nu vreau să-mi pun numele şi să fac profit din ceva care nu mă reprezintă. Am nevoie doar de timp şi de susţinerea unui producător. Îmi plac hainele cu pesonalitate, cu poveşti”.
Actriţă în filme de neuitat. Loredana a fost întotdeauna o supravieţuitoare, poate de aceea Sergiu Nicolaescu a şi distribuit-o în ultimul film care îl are în rolul principal pe Comisarul Moldovan.
Artista a deţinut un rol şi în producţia „Fire and Ice”, care a avut premiera şi în SUA.
Vedeta a jucat în aceast film alături de Amy Acker, cunoscută publicului din seriale precum „Alias” sau „Supernatural” şi de Tom Wisdom,  din superproducţia „300”.

Foto:
Media Pro Music, Acasă TV, Pro TV
Autor: Simona Tudorache

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro