Liz Taylor, operată pe inimă

De Unica.ro pe

Actriţa Elizabeth Taylor a anunţat că se internează pentru a-şi rezolva problemele cu o valvă a inimii care nu funcţionează corect.

Liz Taylor, ajunsă la vârsta de 77 de ani, va suferi o intervenţie prin care medicii vor etanşa o valvă a inimii, cu ajutorul unui dispozitiv asemănător unei agrafe. Actriţa a anunţat operaţia pe pagina sa de Twitter.

„Dragi prieteni, vreau să vă anunţ că merg la spital pentru a mă opera pe inimă. Procedura este foarte nouă şi presupune repararea unei valve a inimii cu ajutorul unui dispozitiv ca o agrafă, fără a fi nevoie de operaţie pe cord deschis”, a explicat Taylor în anunţul de pe Twitter.

Rugăciuni pentru Liz

Artista nu a specificat când şi unde va suferi operaţia, dar le-a cerut fanilor săi să se roage ca procedura să aibă succes. Elizabeth Taylor se deplasează cu ajutorul unui scaun cu rotile şi are rare apariţii publice, deşi a participat luna trecută la înmormântarea lui Michael Jackson de la cimitirul Forest Lawn din Glendale. Actriţa a mai fost în ultima lună şi la o strângere de fonduri pentru ajutorarea bolnavilor infectaţi cu virusul HIV.

În ultimii ani, Liz Taylor a avut de suferit din cauza unor probleme cu inima şi cu coloana vertebrală. Artista suferă şi de diabet. În 1997, i s-a extirpat o tumoare benignă de pe creier.
Sursa: evz.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro