Lidia Buble, îndrăgostită de Cătălin Botezatu: „M-a atins pe mâna dreapta și mi-a zis că…”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 16 iunie 2020, 16:33
Lidia Buble s-a despărțit de Răzvan Simion după o relație de cinci ani. Cei doi și-au spus adio și au ales să meargă pe drumuri separate, însă nu vă gândiți că motivul ar fi Cătălin Botezatu, chiar dacă artista a dezvăluit că a fost îndrăgostită de el.

Lidia Buble nu a ascuns niciodată marea pasiune pe care a avut-o pentru Cătălin Botezatu. Artista a fost îndrăgostită în copilărie de creatorul de modă și a mărturisit că dormea cu poza lui sub pernă: „În urmă cu vreo 10 ani eram la Deva; eram o față obișnuită, mergeam la școală, eram la Liceul Sportiv. Am aflat de la colegele mele că în oraș vine Cătălin Botezatu să își lanseze o carte. Când am auzit acest lucru, mi-am zis că mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eram disperată, dormeam cu poză lui sub pernă. Nu știam dacă să merg sau nu la lansare pentru că tatăl meu ne ținea așa puțin din scurt. Știam doar școală, biserica și acasă.

Citește GRATUIT numărul de iunie al Revistei Unica în format electronic!

Am reușit să ajung, într-un final, la lansarea cărții lui și țin minte că a ținut un discurs foarte fain. Apoi, la final, toată lumea făcea poze cu el. Eu am rămas ultima, dar nu aveam telefon care să facă și fotografii; el a venit așa drăguț spre mine și m-a întrebat dacă și eu vreau să fac poze cu el, dar i-am spus că nu voi face.”

Citește și  Andreea Bălan, declarații neașteptate. Artista a îmbrăcat rochia de mireasă a doua oară

„Mi-a spus la ureche că sunt foarte frumoasă. Două săptămâni am sunat din trâmbița în toată școală: băi, mi-a zis Botezatu că sunt frumoasă. Îmi aduc aminte că m-a atins pe mâna dreapta și mi-a zis că eu voi ajunge mare în viață asta. Vorbele alea m-au marcat, eu eram mică, nu aveam niciun plan în acest sens, el nu știa absolut nimic despre mine… Uite că vorbele lui s-au adeverit, am ajuns să fac ceea ce îmi place. Muzică m-a ales pe mine. Cătălin Botezatu este primul om care mi-a spus asta. Când este bun, el simte. Recunosc că îmi place mult, este unul dintre cei mai frumoși bărbați din România”a dezvăluit în trecut Lidia Buble pentru kfetele.ro.

Lidia Buble, îndrăgostită de Cătălin Botezatu: „M-a atins pe mâna dreapta și mi-a zis că…”

Citește și  Augustin Viziru a devenit tată pentru prima dată. Actorul a publicat prima imagine cu fetița sa

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!