Lavinia de la Insula Iubirii, dezvăluiri neașteptate despre Alex. Ce i-ar fi făcut soțul Teodorei după emisiune

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 04 iulie 2022, 12:41

Lavinia, fosta iubită a lui Ray, de la Insula Iubirii a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate despre soțul Teodorei, Alex, odată cu încheierea emisiunii.

Tânăra a povestit pe InstaStory că, după emisiune, a decis să colaboreze cu Alex, în cadrul afacerii lui, dar ceea ce s-a întâmplat apoi a uimit-o. Concurenta sezonului 6 a dezvăluit că Alex a avut o atitudine complet neadecvată față de ea, motiv pentru care au întrerupt orice legătură.

„S-au întâmplat multe lucruri urâte care m-au făcut să închid colaborarea cu el. Alex e tot ce ziceți voi acolo, cei care îl tot comentați, iar Teodora e o șmecheră de femeie”, a povestit Lavinia. „Este o persoană care trebuie ocolită. Am crezut că poate fi o relație strict legată de business și atât, dar Alex este obsedat de control și a recurs la niște gesturi josnice pe care eu nu le permit”, a mai adăugat ea.

Lavinia de la Insula Iubirii, dezvăluiri neașteptate despre Alex. Ce i-ar fi făcut soțul Teodorei după emisiune

Final neașteptat pentru Teodora și Alex de la Insula Iubirii

La ceremonia finală a focului, lui Alex, soţul Teodorei (singurul cuplu căsătorit de la Insula Iubirii), întreaga lume i s-a dat peste cap. Certitudinile i s-au năruit ca un castel de nisip lovit de val şi a clacat. S-a izbit de noi refuzuri ferme din partea Teodorei şi pe drumul spre casă, însă situaţia s-a schimbat radical în ţară.

„Ne-am împăcat, iar apoi a venit vestea cea mare chiar în ziua de Crăciun, că a rămas însărcinată! Avea deja 2 luni şi un pic de sarcină!”, a mărturisit Alex, în vreme ce Teodora a completat: „A fost un şoc pentru amândoi. Sarcina a contribuit foarte mult la împăcarea noastră! Sunt însărcinată, o să avem o fetiţă şi nu o să facem nuntă. Nu îmi plac mie nunţile!”.

Citește și – Teodora de la „Insula Iubirii”, mesaje dure în mediul online după anunțul sarcinii. „Te-a lăsat gravidă intenționat!”

Citește și – Ce spune Radu Vâlcan despre relația dintre Teodora și Alex de la „Insula Iubirii”. Actorul a văzut cu ochii lui ce se petrece între cei doi

Citește și – Decizii complicate la finalul sezonului 6 al show-ului „Insula Iubirii”. Unul dintre cupluri așteaptă un copil

Reacțiile telespectatorilor, de după emisiune, au fost dure, mulți acuzându-l pe Alex că a manipulat-o pe soția lui și a lăsat-o însărcinată tocmai pentru a o ține captivă într-o relație toxică.

Totuși, tânăra a reacționat și a spus că este mulțumită cu decizia pe care a luat-o. „Primesc mesaje de genul „se vede că nu ești fericită”. Sunt foarte fericită cu deciziile pe care le-am luat! – a scris Teodora, într-un InstaStory.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!