La ce obicei a renunțat Teo Trandafir pentru a gestiona mai atent bugetul: „Scumpirile nu iartă pe nimeni” / Exclusiv

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Miercuri, 25 ianuarie 2023, 15:22

Teo Trandafir este una dintre cele mai longevive și apreciate prezentatoare de televiziune din România. Mereu cu zâmbetul pe buze, vedeta Kanal D reușește să aducă oamenilor de acasă o doză de energie, prin emisiunile sale.

Teo Trandafir a stat de vorbă cu noi și ne-a dezvăluit câteva dintre secretele ei. Vedeta a mărturisit pentru UNICA.RO cum încearcă să facă față scumpirilor din ultima perioadă.

Ce afacere și-ar deschide Teo Trandafir

Pe lângă televiziune, Teo Trandafir a cochetat în trecut și cu politica. A renunțat însă, revenind la prima ei dragoste, televiziunea. Cu toate acestea nu ar spune nu, dacă ar fi să se apuce de o afacere.

Teo Trandafir, prezentatoare TVIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Întrebată în ce domeniu i-ar plăcea să activeze, dacă ar fi să investească într-o afacere, Teo Trandafir a spus că ar deschide cu siguranță un magazin de pantofi.

„Aș investi într-o afacere cu pantofi, pentru că întotdeauna oamenii vor avea nevoie de încălțăminte. Și nu este un secret că îmi și plac pantofii”, a spus Teo Trandafir pentru Unica.ro.

Cum a resimțit prezentatoarea creșterea prețurilor

Ca orice alt român, și Teo a simțit creșterea prețurilor din ultima perioadă. Fie că vorbim de alimente sau diverse produse, ori de facturi, vedeta Kanal D spune că a încercat să cheltuie mai cumpătat, astfel încât să facă economie.

Prezentatoarea spune că a rărit vizitele la mall, pentru a nu mai fi atrasă de lucrurile pe care le vede în vitrină și pentru care ar fi tentată să cheltuie bani inutil.

Citește și: Ce face Teo Trandafir pentru a se menține în formă, de sărbători: „Atât de simplu! Asta mă împiedică să mă îngraș!”

„Le-am resimțit ca toți oamenii din această țară și, sigur că da, am luat măsuri. Nu am mai mers prin mall-uri ca de obicei doar ca să arunc un ochi pentru ca apoi să ies cu sacoșile pline de acolo.

Nu mă mai duc decât când am nevoie de ceva, știu exact unde mă duc, punct ochit, punct lovit, cumpăr exact ce am nevoie și plec. Scumpirile nu iartă pe nimeni și cred că cei mai mulți dintre noi suntem atenți la cum ne gestionăm bugetul”, a completat Teo Trandafir, pentru UNICA.RO.

Vezi aici interviul integral cu Teo, pe care o poți urmări în fiecare sâmbătă și duminică, la Kanal D, de la ora 10.

Cine este Teo Trandafir

Teodora Virginia Trandafir s-a născut pe 2 iunie 1968 în Pitești, județul Argeș. Teo a copilărit pe strada Trivale din Pitești până în clasa a doua, când s-a mutat cu părinții în București, la scurt timp s-au mutat în Brăila, unde a terminat Colegiul Național Nicolae Bălcescu din Brăila.

 A urmat cursurile Facultății de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității din București, secția arabă – engleză, iar apoi s-a angajat pentru prima dată ca vânzătoare de bilete la o agenție de turism.

În 1990 Teo s-a căsătorit la Brăila cu pilotul Alexandru Trandafir, însă cei doi au divorțat pe cale amiabilă după șase ani.

În 2004 Teo a adoptat o fetiță pe care a botezat-o Maia. În decembrie 2011 Teo l-a cunoscut pe rețeaua de socializare Facebook pe Constantin Iosef (n. 29 august 1968), cu care s-a căsătorit pe 2 iunie 2012. Mariajul a durat numai șase luni, iar pe 17 decembrie 2012 cei doi au anunțat că divorțează.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!