Kirsten Dunst este însărcinată, iar el este tatăl!

De Mădălina Manole, pe
Kirsten Dunst, cunoscuta actriță de la Hollywood, a dat în sfârșit vestea cea mare: este însărcinată cu primul său copil și de când a aflat este în culmea fericirii.

Cu toate că și-a ținut fanii ca pe ace pentru că nu anunțase oficial cine este partenerul său și, implicit, tatăl copilului pe care-l așteaptă, speculațiile pe baza subiectului au scos la iveală o relație foarte discretă cu un fost coleg de platou. Este vorba de Jesse Plemons, actorul de 29 de ani din serialul Breaking Bad.

Jesse Plemons

Kirsten Dunst și Jesse Plemons s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru Fargo, iar apropierea personajelor pe care le-au interpretat le-a trezit, se pare, sentimente reale celor doi actori, în film jucând rolul de soț și soție. Astfel, anul acesta cei doi și-au anunțat logodna, iar zvonurile că actrița este însărcinată au apărut imediat, confirmându-se abia acum, scrie dailymail.co.uk. La un moment dat, îndrăgita și talentata actriță Kirsten Dunst a făcut chiar și o glumă pe baza acestui subiect și a declarat ca „Îmi voi boteza copilul Fargo Sezonul 2”, în amintirea filmului care i-a adus împreună pe cei doi.

Kirsten Dunst și Jesse Plemons, secvena din filmul Fargo

Kirsten Dunst și Jesse Plemons, secvență din filmul Fargo

Kirsten Dunst are 35 de ani și de curând a declarat într-un interviu pentru o celebră revistă internațională: „Este timpul să devin mamă şi să mă liniştesc”. Cei doi pregătesc nunta în Austin, Texas, în primăvara următoare și își doresc o petrecere intimă, alături de cei dragi.

Citește și – Alice Peneacă a pozat complet goală. Cât de sexy este soția lui Bobby Păunescu

Citește și – David Hasselhoff era sex-simbol în Baywatch, însă fiica lui este model oversized

Sursă foto: Hepta

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro