Kim Kardashian și Kanye West vor fi părinți pentru a patra oară cu ajutorul unei mame surogat

De Ioana Tătaru pe
Kim Kardashian și soțul ei, rapperul Kanye West, așteaptă la patrulea copil, un băiețel care va fi născut de o mamă surogat, în luna mai, informează revista People.

Este pentru a doua oară când cei doi apelează la o mamă surogat

Informația a fost făcută publică de o sursă apropiată a familiei care a declarat că femeia va naște în luna mai și că se simte bine: „Kim și-a dorit mereu să aibă patru copii și faptul că are doi băieți și două fete este perfect”, a declarat sursa. Este pentru a doua oară când cei doi apelează la o mamă surogat. În ianuarie, anul trecut, starul de reality-show Kim Kardashian și reapperul Kanye West au devenit părinții unei fetițe născute de o mamă surogat, aceasta primind numele de Chicago.

Kim Kardashian si Kanye West

Kim Kardashian (38 de ani) și Kanye West (41 de ani) s-au căsătorit în mai 2014 și mai au doi copii biologici, fiica North (5 ani) și fiul Saint (3 ani). Cuplul a apelat la o mamă surogat deoarece Kim a fost diagnosticată cu o Placentă Accreta (o complicație medicală care poate provoca hemoragii severe – în timpul celei de-a doua sarcini, ceea ce făcea riscantă o a treia).

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Merry Christmas 🎄

O postare distribuită de Kim Kardashian West (@kimkardashian) pe

Potrivit presei internaționale, Kanye West a plătit 45.000 de dolari mamei surogat pentru a purta sarcina cu fetița. Femeii i-au fost interzise fumatul, consumul de droguri, băile fierbinți, vopsitul părului și consumul de pește crud pe perioada sarcinii.

Sursă foto: Northfoto.com, Instagram

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere