Kim Kardashian a publicat prima fotografie cu mezinul familiei. Cum arată bebelușul

De Unica.ro pe
Kim Kardashian le-a făcut cunoștință fanilor cu cel mai nou membru al familiei ei, bebelușul Psalm West. Acesta a venit pe lume la începutul lunii mai. 

Kim Kardashian a postat pe contul său de Instagram prima fotografie cu cel de-al patrulea copil pe care îl are cu soțul ei, Kanye West. Îmbrăcat într-o ținută complet albă, micuțul a fost surprins dormind cu mânuțele sub cap.

La nici o zi de la publicare, postarea a trecut de 5 milioane de aprecieri. Fanii s-au întrecut în complimente pentru bebeluș. „Frumusețe pură”, „Wow, este perfect!”, „Cel mai dulce” sunt câteva dintre comentariile internauților.

Kim Kardashian și Kanye West au devenit părinți a patra oară după ce o mamă purtătoare l-a adus pe lume pe micuțul Psalm în data de 9 mai. Și cel de-al treilea copil al cuplului, Chicago, s-a născut tot în acest mod, în ianuarie 2018. Vedeta a explicat că a apelat la această variantă după ce medicul i-a spus că o nouă sarcină ar putea afecta atât sănătatea ei, cât și pe cea a copilului.

„Să ai o mamă purtătoare este ceva complet diferit, dar cine spune că este cea mai ușoară variantă de a avea un copil, se înșală. Lumea crede că este mai bine așa pentru că nu ai parte de schimbări fizice, dureri sau complicații la naștere, dar pentru mine a fost foarte greu să nu port eu sarcina, mai ales după ce i-am avut pe North și Saint“ a mărturisit Kim Kardashian într-o postare pe blogul ei.

Sursă foto: Shutterstock.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO